Opruimactie Zwerfafval

Samen met uw collega’s gaat u de natuur in om zwerfafval op te ruimen. Dit kan op een strand of in een bos zijn, plekken waar de standaard reinigingsdiensten, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of gemeenten niet (meer of vaak) komen. Zwerfafval op land en in water zorgt voor ergernis, trekt ongedierte aan en het opruimen kost honderden miljoenen euro’s per jaar. Bovendien is zwerfvuil slecht voor mens, dier en natuur: het kan de bodem vervuilen, dieren eten het op of raken er in verstrikt, en zeedieren zoals mosselen en garnalen kunnen microplastics opslaan in hun weefsel waardoor het in de voedselketen terecht komt. Help Nederland met als motto: “Voor hetzelfde gemak gooien wij het in de Zak“. De werkzaamheden en locatie worden uiteraard vooraf met u kortgesloten en u wordt professioneel bijgestaan door (een) ervaren begeleider(s). Bij zwerfafval moet u denken aan plastic zakjes, papier, flessen, blikjes, peuken en klein materiaal. Uiteraard zorgen wij voor de handschoenen en zakken en overige materialen.

Een duurzaam bedrijfsuitje in de natuur = een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Landelijk programma

Het programma begint op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie of thee en iets lekkers of een (h)eerlijke lunch. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid. Afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, worden taken verdeeld en is een wisselprogramma mogelijk. Indien u voor en heel dagprogramma kiest, combineren wij deze zwerfafval opruim actie met een gezellige workshop of teambuilding. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Optie 1

13.00 Ontvangst / inloop met koffie of thee en iets lekkers, of wellicht een (h)eerlijke lunch
13.30 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Start werkzaamheden zwerfafval opruimen.
– Tussendoor op verzoek een pauze.
– Onderweg op verzoen een gids of boswachter mee, voor meer inhoud en informatie over het (Nationaal) Park.
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Optie 2

09.00 Ontvangst / inloop met koffie of thee en iets lekkers
10.00 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Start werkzaamheden
12.30 (H)eerlijke lunch
14.00 Bos, strand of Duinen activiteit; iPad Forest Challenge, fiets tour , teambuilding, workshop.
– Tussendoor op verzoek een pauze.
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijslijst 10 – 1000 personen

 • Tot 30 personen €750
 • Vanaf 30-150 personen €25 p.p.
 • >150 personen €22,50 p.p.
 • Meerprijs teambuilding of workshop vanaf €20 p.p. extra
 • Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma
 • Catering prijzen vanaf: Ontvangst €5, Lunch €15, Buffet of BBQ €25

* Prijzen exclusief BTW, catering en reiskosten, vraag een offerte op.

Goed om te weten

 • Alle prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
 • Prijs is per activiteit en is gebaseerd op circa 2 tot 3 uur deelname, vraag een programma (offerte) op voor de diverse tijden, exacte prijzen en locaties
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een offerte en optie aan
 • Wij verzorgen de organisatie en begeleiding, inclusief volledige afstemming met de locaties. eventuele inhuur en horeca
 • Begeleiding inclusief BHV/EHBO
 • Inclusief foto’s (reportage) van de activiteiten, welke wij na afloop als compilatie opsturen
 • Inclusief melding van uw MVO uitje op onze social media, goodwill voor uw organisatie
 • Alle activiteiten zijn inclusief benodigde materialen en beschermingsmiddelen voor de klus activiteiten. Indien toevallig een groot klus project voorhanden is waar een investering voor nodig is, zullen wij u dit te allen tijde voorleggen en kunt u hierin vrijblijvend sponsoren
 • Bij al onze Help een Ander en Beleef de Natuur programma’s schenken wij €2,50 per deelnemer aan een goed doel (veelal de zorgboer of instelling zelf)
 • Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?