Vergaderen & Fun

Groen vergaderen en daarna met Duurzaam Uitje een leuke activiteit doen? We bieden diverse workshops aan, teambuilding spellen, bos tochten en bijvoorbeeld in de zomer en winter ijssculpturen aan. Hamer en beitel bij de hand en hakken maar! Nadat u met het team het ijsblok omgetoverd hebt tot een waar kunstwerk, is het tijd om op te warmen. Geniet lekker van een warme kop chocolademelk of een verrukkelijk glas Glühwein. Sluit het teamuitje af met een diner en misschien nog wel met Aprés Ski feestje om het uitje helemaal compleet te maken! Na het kiezen van een origineel en duurzaam thema krijgt ieder groepje van 3 personen een instructie- en schetsformulier om het ontwerp te maken. Wij zullen zorgen dat niets ontbreekt aan werktuigen en gaan er een echte teambuildingsactiviteit van maken! Een belangrijk element in de ijssculpturen workshop is het hoge fun gehalte, dus niet al te serieus maar gewoon lekker sculpturen en veel hilariteit. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak en zullen de ijs sculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een “deskundige” jury.

Programma

Het programma begint bij een gezellige groene locatie met vergaderfaciliteiten, waar jullie tevens kunnen genieten van lokale en biologische producten. Vervolgens gaan jullie aan het werk in de ijssculpturen workshop. De workshop kan tussen 1 of normaal 1,5 tot 2 uur afgewerkt worden. Na de workshop kunnen we afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Naast ijssculpturen kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een proeverij, schilder workshop, teambuilding activiteit, duurzame quiz, zandsculpturen op het strand, et cetera.

10.00 Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
11.00 Vergaderen
13.00 Heerlijke biologische lunch
14.30 Workshop ijssculpturen in de natuur
16.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijslijst

  • Vanaf €30 per persoon. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en de exacte prijzen.

* Prijzen onder voorbehoud en exclusief BTW

Voorwaarden

  • Inclusief organisatie en begeleiding en volledige afstemming met horeca locatie
  • Inclusief coördinator met BHV/EHBO diploma
  • Maatwerk; exclusieve opmaak organisatie, eigen vragen/opdrachten meenemen
  • Inclusief €2,50 p.p. donatie aan een goed doel naar keuze (winnend team mag kiezen)
  • Catering prijzen vanaf: Ontvangst €5, Lunch €15, Buffet of BBQ €25
  • Klussen / goede daden combineren vanaf €750

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?