Expeditie Robinson Crusoe

Bent u op zoek naar teambuilding, actie en avontuur in de buitenlucht, in het bos of op het strand? Dan is Expeditie Robinson Crusoe echt iets voor u! Tijdens dit personeelsuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en samenwerking van essentieel belang. Na een kick-off, waarbij ieder team zijn eigen teamvlag maakt, barst de onderlinge strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waarop ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse proeven. Wilt u de Robinson van de dag worden, de last one standing, dan is het niet alleen van belang dat u goed presteert, maar ook dat u uw teamgenoten te vriend houdt. Kennis, snelheid, vertrouwen, tactiek en inzicht zijn een greep uit de vaardigheden die u moet bezitten om alle proeven goed te kunnen doorstaan! Daarna moeten de deelnemers tijdens de eilandraad hun stem uitbrengen op de beste Robinson(s) van hun team. Stemt u tactisch, dan krijgt u misschien wel 2 of 3 personen uit uw team in de finale! In deze finale wordt er individueel gestreden en wordt duidelijk wie de prijzen voor zijn/haar team kan binnenhalen en wie hiermee de Robinson van de dag wordt. We verzorgen uiteraard de befaamde eetproef, wat zullen we jullie vandaag eens voorschotelen? Laat zien dat u de ultieme Robinson bent!

Wij hebben ook voor bedrijven een fun teamtraining programma ontwikkeld waarin tevens feedback wordt gegeven door een ervaren trainer die het Expeditie Robinson spel observeert. De teamopdrachten worden vooraf besproken en doel/thema wordt geïntegreerd in het geheel. Veelal staan communicatie, samenwerking, leiderschap en creativiteit hierin centraal. Feedback (evaluatie) kan ter plaatse worden gegeven of wordt na afloop gedeeld.

 

Landelijk programma (expeditie Robinson Crusoe)

Het programma begint bij een gezellige horeca locatie waar jullie kunnen genieten van een drankje, versnapering, lunch en/of high tea. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding de natuur in. Dit kunnen de bossen, het strand of bijvoorbeeld een groot stadspark zijn. Na de teamindeling, barst de teambuilding los. We eindigen met een prijsuitreiking en kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Optie 1 (voorbeeld)

09.00 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
09.30 Groen vergaderen of bijvoorbeeld een workshop van ons (Ken je Collega met het Enneagram model)
12.30 (H)eerlijke lunch
14.00 Start Expeditie Robinson of Levend Stratego teambuilding
16.30 a 17.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Optie 2

13.30 Ontvangst met een drankje
14.00 Start teambuilding
16.30 a 17.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijzen exclusief btw

Boek Expeditie Robinson in een stadspark, bosgebied, privé terrein, recreatie terrein of strand voor €30 per persoon. Minimale omzet garantie €750.

Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma en met 10% korting.

Boekt u vooraf een help een ander programma zoals klussen bij een zorgboer of zwerfaval opruimactie, en wilt u daarna deze teambuilding, dan krijgt u ook 10% korting op Expeditie Robinson.

 • Prijzen exclusief BTW, eventuele toeslag recreatie gebied, catering en reiskosten, vraag een offerte op.
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Vooraf een meeting, workshop of help een ander programma op aanvraag.
 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €5, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €15, buffet of barbecue €25
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?