Full Service

Duurzaam bedrijfsuitje biedt MKB, Corporates en Overheden diverse duurzame en maatschappelijke groepsuitjes aan. Maar wij gaan verder. Ook voor een bijzondere ontvangst of lunch, vergaderruimte (plenaire sessie), feestavond, DJ, band, verrassingsacts, accommodatie en transfers bent u aan het juiste adres. Tegen een bureau fee werken wij een maatwerk dag of meerder dagen programma tot de puntjes voor u uit. Hierbij denken wij ook graag mee aan de uitnodigingen, breefing, content, thema, beveiliging, verzekeringen et cetera. Verder kunt u tijdens uw dag of dagen ook een hostess van ons inzetten, zodat u zelf ook kunt genieten van de dag! Verder hebben wij inmiddels een breed netwerk opgebouwd, waardoor wij ook specifieke artiesten of mensen met een bijzonder verhaal kunnen inzetten. U kunt vertrouwen op een professioneel en eerlijk evenementenbureau dat graag met u meedenkt!

Goed om te weten

 • Alle prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
 • Prijs is per activiteit en is gebaseerd op circa 2 tot 3 uur deelname, vraag een programma (offerte) op voor de diverse tijden, exacte prijzen en locaties
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een offerte en optie aan
 • Wij verzorgen de organisatie en begeleiding, inclusief volledige afstemming met de locaties. eventuele inhuur en horeca
 • Begeleiding inclusief BHV/EHBO
 • Inclusief foto’s (reportage) van de activiteiten, welke wij na afloop als compilatie opsturen
 • Inclusief melding van uw MVO uitje op onze social media, goodwill voor uw organisatie
 • Alle activiteiten zijn inclusief benodigde materialen en beschermingsmiddelen voor de klus activiteiten. Indien toevallig een groot klus project voorhanden is waar een investering voor nodig is, zullen wij u dit te allen tijde voorleggen en kunt u hierin vrijblijvend sponsoren
 • Bij al onze Help een Ander en Beleef de Natuur programma’s schenken wij €2,50 per deelnemer aan een goed doel (veelal de zorgboer of instelling zelf)
 • Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

De 10 zekerheden van Duurzaam Bedrijfsuitje

 1. BETROUWBAAR Eerlijk evenementenbureau voorzien van een duurzaam keurmerk van de hoogste trede en MVO Nederland partner.
 2. ERVARING Sinds 2010 onderkennen wij een gezonde en stabiele groei met fantastische partners, medewerkers en relaties.
 3. PARTNER Wij streven naar een duurzame relatie met al onze stakeholders. Niet voor niets werken veel leveranciers graag met ons samen en boeken klanten vaker bij ons daar wij tevens meedenken in thema, doel en resultaat.
 4. BEREIKBAAR Wij verzorgen 24/7 evenementen voor u en zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur telefonisch bereikbaar.
 5. EERLIJKE PRIJZEN Wij bieden duurzame uitjes en verschillende sociale activiteiten tegen transparante en scherpe prijzen aan. Geen verborgen kosten of onverwachte meerwerken.
 6. VOOR GROOT EN KLEIN 10 of 1.000 deelnemers? Wij zorgen ervoor dat het maatschappelijk bedrijfsuitje, teambuilding, workshop perfect uitgevoerd wordt met eigen begeleiding.
 7. SLECHT WEER SCENARIO Ook bij slecht weer hebben wij alternatieven, zodat uw uitje niet letterlijk in het water valt.
 8. GOED DOEL Bij elk maatschappelijk en sociaal uitje, schenken wij in gezamenlijk overleg € 2,50 per deelnemer aan een goed doel.
 9. CERTIFICERING Na uw uitje ontvangt u onze duurzame Certificaat. Dit Certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 26000 normering van uw onderneming.
 10. FULL SERVICE U krijgt een offerte op maat en de activiteit(en) wordt afgestemd op bijvoorbeeld uw locatie-, transport-, vergader-, accommodatie- en cateringwensen. U kan kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.