Groen Vergaderen & Fun

Groen vergaderen en daarna met Duurzaam Uitje een fun activiteit doen. Wij bieden via Greenkey landelijk duurzame locaties aan voor het vergaderen. Dit is erg goed te combineren met een van onze activiteiten! We bieden diverse workshops, teambuilding spellen, bos tochten en in de winter ijssculpturen aan. Deze workshop is ook binnen te verzorgen na uw meeting!

Een duurzaam bedrijfsuitje is een bijdrage aan de samenleving. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

IJssculpturen workshop
Hamer en beitel bij de hand en hakken maar! Na het kiezen van een origineel thema krijgt ieder groepje van 3 personen een instructie- en schetsformulier om het ontwerp te maken. Wij zullen zorgen dat niets ontbreekt aan werktuigen en gaan er een echte teambuildingsactiviteit van maken! In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak en zullen de ijs sculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een “deskundige” jury. Nadat u met het team het ijsblok omgetoverd hebt tot een waar kunstwerk, is het tijd om op te warmen. Geniet lekker van een warme kop chocolademelk of een glas Glühwein. Sluit het teamuitje af met een diner en misschien nog wel met Aprés Ski feestje om het uitje helemaal compleet te maken!

Bekijk Beleef de Natuur en Teambuilding voor andere mogelijkheden. Neem vooral contact op voor andere ideeën en vragen!

 

Landelijk programma (groen vergaderen en fun)

Het programma begint bij een gezellige groene locatie met vergaderfaciliteiten, waar jullie tevens kunnen genieten van lokale en biologische producten. Vervolgens gaan jullie aan het werk in de ijssculpturen workshop. De workshop kan tussen 1 tot 2 uur afgewerkt worden. Na de workshop kunnen we afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Naast ijssculpturen kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een proeverij, schilder workshop, teambuilding activiteit, duurzame quiz, zandsculpturen op het strand, et cetera.

09.00 Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
10.00 Vergaderen (plenaire sessie met AV middelen)
13.00 Heerlijke biologische lunch
14.00 Workshop ijssculpturen in de natuur (of binnen), dan wel een teambuilding of andere workshop
– Tip; de workshop Ken je Collega obv het Enneagram model.
16.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijzen exclusief btw

Boek Groen Vergaderen en Fun voor:

Activiteit
Prijs
Meeting locatie (met AV middelen)€20 - €50 p.p. (op aanvraag)
Workshop IJssculpturen€27,50 p.p.
Workshop Ken Je Collega€27,50 p.p.
Overige workshops/teambuildingVanaf €22,50 p.p.

Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma. De prijzen zijn exclusief btw, catering- en reiskosten, vraag een offerte op.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?