Plastic Afval Vissen

Plastic Soep Vissen

In Nederland alleen al belandt jaarlijks circa 50 miljoen kilo afval op straat, het strand of in de natuur. Al dit vuilnis kan met de wind of rivieren mee naar zee gevoerd worden. Het gaat om plastic flesjes en bakjes, maar ook om klein zwerfafval zoals ballonnen, sigarettenpeuken, snoeppapiertjes, doppen, rietjes en dergelijke. Deze plastics en ook onzichtbare stukjes (microplastics) noemen we ook wel plastic soep. Plastic hoort niet in onze zee en wateren thuis. Vogels, vissen, dolfijnen en zeehonden zien het aan voor voedsel en eten het op. Of ze raken erin verstrikt. En uiteindelijk consumeren wij als mens deze weer, althans als je van bijvoorbeeld vis en eend houdt.

Kies nu voor een duurzaam bedrijfsuitje door met ons plastic soep te gaan vissen. We kunnen plastic afval vissen in sloten, kanalen, vijvers, tochten, grachten, plassen, meren, op zee, enzovoort. Afhankelijk van de gewenste regio, mogelijkheden en groepsgrootte gaan we langs de kant vissen of gaan wij op een boot(je) varen. Wij zorgen natuurlijk dat er niets ontbreekt aan materialen (netten, handschoenen en afvalzakken).

Een duurzaam bedrijfsuitje plastic soep vissen = een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Tip: Dit uitje kan ook in combinatie met onze iPad Teambuilding Challenge. Teams krijgen dan elk een iPad mee op pad of op de boot. Onderweg krijgt het team diverse vragen over de omgeving, MVO / foto opdrachten en leuke, pittige puzzels (teambuilding). Tussendoor zullen teamleden plastic soep vissen (maatschappelijk). Het team die de meeste punten heeft verzameld op de iPad en de meeste volume plastic heeft gevist, krijgt een leuke prijs!

Landelijk programma

Het programma begint op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie of thee en iets lekkers of een (h)eerlijke lunch. Optioneel wordt dit op een boot verzorgd. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid, waarna jullie plastic soep gaan vissen. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Bijvoorbeeld:

12.00 Ontvangst / inloop
12.30 Boerenlunch of een drankje met versnapering
13.30 Allen boot op, instructies en wellicht teams maken (afhankelijk grootte groep). Plastic soep vissen. Tussendoor optioneel:
– additioneel MVO iPad challenge. Op de boot of langs de sloten/meer/plas diverse opdrachten
– additioneel tijdens de tour een gids mee die meer verteld over de omgeving (sloot, stad, plas, meer, zee, ed)
– afvalzakken inleveren, wij storten deze voor jullie
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijslijst tot 1000 personen (exclusief boothuur)

 • Tot 30 personen €750 (inclusief organisatie, begeleiding, recycle afvalzakken, visnetten, handschoenen, stortkosten)
 • Vanaf 30-500 personen €25 p.p.
 • >500 personen €22,50 p.p.
 • De combinatie met iPad MVO Challenge & Plastic Soep vissen, meerprijs €10 per persoon.
 • Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma
 • Prijzen exclusief BTW, catering en reiskosten, vraag een offerte op
 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €5, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €15, buffet of bbq €25. Op een boot kunnen prijzen hoger uitvallen.
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren onze reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.  Bijvoorbeeld meerprijs teambuilding of workshop in de middag vanaf €20 p.p. extra
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Afhankelijk van uw gewenste regio en mogelijk gewenste wateren (meer, zee, sloot, kanaal ed.) zullen wij in overleg met u bepalen of wij een (plezier)boot kunnen huren of dat u deze huurt. Soms is het ook mogelijk om met een energie neutrale fluisterboot, kano of roeiboot plastic soep te vissen. De prijs voor de huur van een boot of boten is op aanvraag.

Goed om te weten

 • Alle prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
 • Prijs is per activiteit en is gebaseerd op circa 2 tot 3 uur deelname, vraag een programma (offerte) op voor de diverse tijden, exacte prijzen en locaties
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een offerte en optie aan
 • Wij verzorgen de organisatie en begeleiding, inclusief volledige afstemming met de locaties. eventuele inhuur boten en horeca
 • Begeleiding inclusief BHV/EHBO
 • Inclusief foto’s (reportage) van de activiteiten, welke wij na afloop als compilatie opsturen
 • Inclusief melding van uw MVO uitje op onze social media, goodwill voor uw organisatie
 • Alle activiteiten zijn inclusief benodigde materialen.
 • Bij al onze Help een Ander en Beleef de Natuur programma’s schenken wij €2,50 per deelnemer aan een goed doel (veelal WNF in dit concept)
 • Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?