Ken je Collega – Enneagram model

(For English click here)

Ken je Collega is een leuke, creatieve en interactieve workshop, boordevol opdrachten en diepgang. Wij gaan niet de psycholoog of P&O-manager uithangen, maar dagen u uit in verschillende thema’s en opdrachten. Hierbij staat het Enneagram model centraal. Ontdek welk type u bent en doorzie wat u doet, waarom u dat doet en wat dat betekent voor uw collega’s. In deze workshop krijgt u samen met uw collega’s helder welk karaktertype u laat zien op het werk. Help elkaar door feedback te geven en krijg mooie en soms misschien confronterende inzichten. Deze inzichten helpen u om het gedrag van elkaar beter te begrijpen en een nog sterker team te worden!

Ken je Collega workshop bestaat verder ook uit een aantal leuke (team)opdrachten. Ga in teams aan de slag en leer uw collega op een andere manier beter kennen! Het gaat bijvoorbeeld over opdrachten als: communicatie, vertrouwen, leiderschap, dromen, eerste indruk, mentale kwesties en presentatie. Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbare tijd stellen wij een optimale workshop samen. Na afloop kent u uw collega’s gegarandeerd nog beter!

Landelijk programma (ken je collega)

Het programma vindt plaats bij u op kantoor of anders in een (afgehuurde) ruimte.  Zo komen we geregeld bij de meeste 4-sterren hotels van onder andere AccorHotels, Van der Valk, Fletcher en NH Hotels.

Na opdracht zal de trainer nog een korte telefonische (of online) intake houden, om de groep en wensen in kaart te brengen. De trainer en eventueel extra begeleiding (afhankelijk van de groepsgrootte) zet de diverse presentatiemiddelen vooraf klaar. Aansluitend starte de workshop van circa 1,5 tot 2,5 uur, mede afhanekelijk van uw tijd.

Het programma kan zijn:

Optioneel: in de morgen klussen, of juist andersom eerst deze workshop en daarna klussen.
Optioneel: in de morgen zwerfafval opruimen of een goed doel helpen
Optioneel: Lunch
13.30 uur Ontvangst trainer(S) op locatie, gereed maken ruimte
14.00 uur Introductie en start workshop Ken je Collega
16.00 a 16.30 uur Einde workshop
Optioneel: een borrel en/of diner

Uiteraard is de workshop ook in de ochtend of avond te boeken.

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek een workshop Ken Je Collega (Enneagram model) voor:

 • Een vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €1650.
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €55 per persoon

Deze prijs is inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, trainer(s), (pre)organisatie en intake, benodigde materialen, presentatie en facturatie kosten.
**Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten, variërend van €125 tot €325 (noord Nederland / België). Prijs reiskosten op aanvraag.

Wij gaan er vanuit dat u een vergaderruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. Op verzoek gaan wij een locatie ruimte met AV middelen voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Prijs ruimte + AV middelen + catering op aanvraag.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Meer informatie over het Enneagram model? Klik hier.

Offerte aanvragen

  Activity *


  Date *


  Desired Start Time *


  Number of Participants *


  Desired Region *


  Your (program) Wishes *


  Company *


  Gender *


  Name *


  E-mail *


  Phone *


  How did you find us?