MVO iPad Challenge

Ontdek al het moois van een stad of de omgeving (natuur) door vragen en opdrachten te vervullen die via onze iPad bij u binnenkomen. De duurzame MVO iPad Challenge is een interactief teamspel die alle elementen voor een duurzaam bedrijfsuitje combineert. Cultuur, monumenten, prachtige gebouwen en flora en fauna. Elke stad of natuur kan u verrassen, en de iPad leidt u en uw collega’s graag rond. Deze challenge daagt jullie uit om via allerlei vragen, puzzels en opdrachten de omgeving te verkennen. Bij deze vragen en opdrachten staat het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal, waaronder ook onderwerpen als duurzaamheid, cradle to cradle, social return en meer. In teams strijden jullie tegen elkaar, de strijd onderling is groot en zal alsmaar groter worden wanneer een ander team u interactief gaat dwarszitten. Immers dit teamspel op iPads is realtime; live scores en chat en cheat functies. Welk team weet het meest van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en wint de prijs?

TIP: Naast duurzame/maatschappelijke (serieuze) vragen en opdrachten, zullen wij jullie ook fun opdrachten en vragen voorzien. Tevens is het mogelijk om eigen vragen/opdrachten te verwerken in onze APP.
TOP: Combineer deze MVO iPad challenge met zwerfafval opruim teambuilding. Onderweg krijgen teams op diverse punten opdrachten, tussendoor ruimt men zwerfafval op!

Landelijk programma MVO iPad Challenge

Het programma begint bij een gezellige horeca locatie waar jullie kunnen genieten van een (h)eerlijke versnapering, lunch en/of fairtrade koffie of thee. Vervolgens krijgen jullie van onze begeleiding uitleg over de challenge, mogelijk ondersteund door beeldpresentatie. Onderweg zullen de teams tegen elkaar strijden en vindt er via de iPads diverse onderlinge interactie plaats tussen de teams en met onze organisatie. Na een afgesproken tijdstip, komen de teams retour en sluiten we de dag af met een prijsuitreiking en een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

13.30 Ontvangst met een versnapering of lunch
14.00 Teams maken en iPads uitdelen. Instructie over de citygame en vervolgens teambuilding in de stad
16.30 Einde programma met prijsuitreiking en optioneel een borrel en/of diner

Ter informatie kan deze activiteit 24/7 uitgevoerd worden, de iPad is namelijk verlicht. Wij hebben programma’s in het Nederlands en Engels.

Prijzen exclusief btw

Boek de MVO iPad Challenge voor:

Aantal pers.
Prijs
<30€900,-
30-500€30,- p.p.
500-1000€27,50 p.p.
>1000Op aanvraag
Meerprijs extra activiteit vanaf€20,- p.p.

Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma. Prijzen exclusief BTW, catering en reiskosten, vraag een offerte op.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?