Online teambuilding en borrelpakketten; MVO ontwikkeld, sociaal ingepakt en hippe online App games

NIEUW: Vier Eindhovense bedrijven slaan tijdens de Coronacrisis de handen ineen, en verzorgen een nieuw concept: Online Teambuilding borrel pakketten. Al de pakketten en artikelen worden zo milieu vriendelijk ingekocht en bewerkt. De items worden door sociale werkplaats ERGON ingepakt. Het drukwerk en de bezorging verzorgt lokale ondernemer PostMasters en Prikkels verzorgt de inhoud van het borrelpakket en de eventuele relatie geschenken. Wij, Duurzaam Bedrijfsuitje zorgt voor de Online Creatieve Game of een Online MVO Quiz en de communicatie, facturatie en afhandeling. Pakketten die niet in gebruik worden genomen, schenken we aan een goed doel.

Prijzen en condities

Voor de prijzen en condities verwijzen wij graag naar ons bijgaande informatieblad. 

 • U bestelt al teambuilding borrelpakketten vanaf €26 / stuk en is inclusief een online teamgame (QR code).
 • Of een speciaal brievenbus bedankdoosje voor €20 / stuk ook met QR code.
 • Uiteraard is er ook al een Kerst quiz borrelpakket te bestellen (voor dezelfde prijzen).

Meest belangrijke is hoeveel stuks u wenst, wat uw doel en boodschap is, en of u tevreden bent met de ‘standaard’ inhoud van het borrelpakket. Wilt u bijvoorbeeld juist alleen biologische en fairtrade producten en/of een persoonlijke of thema quiz bijvoorbeeld, dan stellen wij deze graag met u samen! Ook is het mogelijk dat wij de avond hosten, wat betekent dat wij als quiz of game master tijdens MS Teams of Zoom de Online Creatieve Game of Online MVO Quiz presenteren en scores bijhouden.

 

Online teambuilding

Kies voor een Online Creatieve Game of een Online MVO Quiz.

 • De MVO quiz bestaat uit 100 zeer diverse quiz raadsels, vragen, foto vragen en puzzels. Over 9 verschillende rondes worden jullie getest op je kennis. Maak middels Zoom, Skype of Teams contact met elkaar, speel tegelijk de quiz en zie wie de meeste punten scoort!
 • Het teamspel Creative Game bestaat uit 60 opdrachten, waar creativiteit, oplossingsgerichtheid, samenwerking en omdenken centraal staan. Wie vervult de meeste opdrachten (correct) in een bepaalde tijd?
 • U kunt kiezen uit voertaal Nederlands of Engels.

Selecteer een borrel pakket (keuze uit 6 soorten, al dan niet met relatie geschenken)
Kies voor een brievenbus pakket met kleine snacks (noten, M&M, chocolaatjes en dergelijke) of een compleet pakket waar ook blikjes frisdrank, bier en een fles wijn in zit. Vul de doos desgewenst nog aan met leuke relatie (promotie) geschenken (met uw logo erop) zoals een Dopper fles, Rituals items, kleine paraplue, mooie handdoek en dergelijke. De keuze is enorm en bespreken we graag met u!

Altijd met persoonlijke full colour boodschap
Er zijn 2 soorten brievenbus dozen beschikbaar die wij helemaal in uw huisstijl kunnen sturen. En uiteraard hoort een persoonlijke boodschap bij het pakket. Stuur ons uw content, logo, huisstijl en foto’s aan, en wij maak een mooie flyer voor u. In de prijs zit tevens het drukwerk (enkelzijdig of dubbelzijdig) van de full colour flyers (incl. onze QR code). Wij vernemen graag wat uw wensen zijn!

Hoe werkt het?  

 • U bestelt bijvoorbeeld 40 of 4000 pakketten (onbeperkt aantal mogelijk) en in elk pakket zit naast borrel hapjes en drankjes een unieke QR code. Download de App en QR code op je eigen Smartphone (via de Play Store of App Store) en speel met / tegen elkaar online!
 • Deze online game wordt afgespeeld op alle telefoons met Android 9 of iOS 12 en hoger. De App is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
 • Er is geen interactie / contact met ons nodig. Bepaal zelf de datum, speeltijd en eventuele prijsjes voor de winnaars. Een pauze is eenvoudig in te lassen en scores zijn realtime zichtbaar in de App. Ook de live communicatie bepalen jullie, bijvoorbeeld met Zoom, Skype of Teams. Of besluit eventueel alsnog in een grote ruimte bijeen te komen.
 • U speelt alleen op de App, of misschien vindt u het leuk dat partner (en kinderen) ook mee doet.
 • Uiteraard is een verplichte borrelmiddag of avond niet noodzakelijk, u kunt de borrel pakketten ook als cadeau geven. De collega ontvangt de QR code en kan deze op elk gewenste tijdstip activeren en bijvoorbeeld online spelen met eigen familie. QR codes zijn na het drukwerk (verzending) 4 maanden geldig.
 • Na de toast start je de quiz of Creative game en kan de online teambuilding starten! Uiteraard zullen wij jullie na de bestelling nog uitgebreid informeren over de App.
 • En optioneel huurt u onze begeleiding online in, en begeleiden wij graag de middag of avond!

Offerte aanvragen

  Kies je gewenste pakket *


  Kies de soort Online Game *


  Gewenste leverdatum *


  Aantal pakketten *


  Uw (overige) wensen *

  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?