Online Teambuilding – Acht unieke online quizzen en games op de App

Wij hebben tijdens de coronacrisis niet stilgezeten en acht unieke online teambuilding spellen ontwikkeld. We spelen al deze activiteiten online met elkaar via bijvoorbeeld MS Teams, ZOOM, Google Meet, Webex of Blackboard. Alle onze online producten worden verzorgd via onze unieke App, elke deelnemer kan deze App op zijn of haar Smartphone downloaden en zodoende meespelen. Om er een online teambuilding van te maken, is online overleg natuurlijk een belangrijk onderdeel. In breakout rooms vindt overleg met elkaar plaats en zullen beslissingen genomen moeten worden. Onze online game- of quiz master legt vooraf uiteraard het spel uit, begeleidt het online spel en zorgt voor een leuke prijsuitreiking. Vraag een offerte bij ons op en wij sturen graag ons uitgebreide informatieblad toe hoe online te spelen met een videoverbinding en hoe onze App verder werkt.

Allen op de App voor slechts €20 excl. btw per ticket

  • Speel een quiz of game op de App voor slechts €20 per ticket
  • U kunt de App met elkaar delen, zodat de prijs o.b.v. 4 personen slechts €5 per persoon wordt
  • Mogelijk om met duizenden personen of groepjes tegelijk te spelen, wereldwijd.
  • Diverse quizzen en games ook in voertaal Engels verkrijgbaar
  • De App is te spelen op een iPhone (met iOS 12.3 en hoger) of een Android toestel (besturingssysteem 9 en hoger, m.u.v. Huawei)
  • Er is een live score zichtbaar op de App, zodat teambuilding realtime en interactief is
  • Onze quiz en game App is zeer gebruikersvriendelijk. Rondes en/of opdrachten volgen automatisch op. U kunt de game of quiz App met onze informatieformulier zelfstandig spelen.
  • Additioneel huurt u onze game of quiz master(s) in, die online het spel start, begeleidt en de prijsuitreiking verzorgd (vanaf €150 excl. btw).

Kies hieronder uw quiz of game!

Duurzame en maatschappelijke uitjes in de 1,5 meter samenleving

Onderstaande foto’s (van voor Covid-19) geven niet allen het juiste beeld weer, maar alle 16 producten kunnen wij coronaproof en op anderhalve meter afstand verzorgen. Onze gidsen en begeleiding zijn geïnstrueerd, alle materialen en voertuigen worden grondig vooraf schoongemaakt en we houden 1,5 meter afstand van elkaar. Vraag nu een offerte aan of bel ons voor advies. Bij elke reservering zullen wij deze zomer bovendien €5 per persoon doneren aan een goed doel.

Coronaproof 1,5 meter afstand bedrijfsuitje, ja het kan!

Juist in deze moeilijke tijd, is het hebben van sociaal contact en een leuke dag belangrijk. Met de huidige maatregelen en social distancing ondergaat de evenementsector grote veranderingen, en dus ook onze activiteiten. Reeds bestaande activiteiten zijn aangepast of opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat ze volledig coronaproof zijn! Sommige activiteiten zijn online, maar de meeste zijn ook op locatie naar keuze mogelijk. Uiteraard met inachtneming van de gelende maatregelen.

Interactieve spellen, quizzen of aan de slag in de natuur, perfect voor teambuilding of bedrijfsuitje, om toch digitaal connected te zijn.

Lees hier meer over het initiatief ‘help ons en de ander’ of scrol verder naar beneden om alle coronaproof 1,5 meter afstand uitjes te ontdekken.