Online Teambuilding – unieke online quizzen en games

Wij hebben tijdens de coronacrisis niet stilgezeten en unieke online teambuilding spellen ontwikkeld. We spelen al deze activiteiten online met elkaar via bijvoorbeeld MS Teams, ZOOM, Google Meet, Webex of Blackboard. Diverse online producten worden bovendien verzorgd via onze unieke App, elke deelnemer kan deze App op zijn of haar Smartphone downloaden en zodoende meespelen. Om er een online teambuilding van te maken, is online overleg natuurlijk een belangrijk onderdeel. In break-out rooms vindt overleg met elkaar plaats en zullen beslissingen genomen moeten worden. Onze online game- of quiz master legt vooraf uiteraard het spel uit, begeleidt het online spel en zorgt voor een leuke prijsuitreiking. Vraag een offerte bij ons op en wij sturen graag ons uitgebreide informatieblad toe hoe online te spelen met een videoverbinding en hoe wij werken.

Interessante feitjes en uniek onderscheid in de markt

  • Speel een quiz of game op onze speciale en gebruikersvriendelijke App. Geen papier en pen. Alles geautomatiseerd met realtime score.
  • U kunt onze App zelfs online via uw smartphone met elkaar delen in een break-out room. Dit betekent ook een besparing in kosten.
  • Mogelijk om met duizenden personen of groepjes tegelijk te spelen, wereldwijd. Voertaal Nederlands en Engels beschikbaar.
  • Graag verzorgen wij de MS Teams uitnodigingen, break-out rooms en organisatie. Voor u veel gemak en zekerheid dat het werkt.
  • Onze quiz en game masters hebben uitgebreide online ervaring, we maken er samen een gezellige middag of avond van!

 

Duurzame en maatschappelijke uitjes in de 1,5 meter samenleving

Onderstaande foto’s (van voor Covid-19) geven niet allemaal het juiste beeld weer, maar alle 16 producten kunnen wij coronaproof en op anderhalve meter afstand verzorgen. Onze gidsen en begeleiding zijn geïnstrueerd, alle materialen en voertuigen worden grondig vooraf schoongemaakt en we houden 1,5 meter afstand van elkaar. Vraag nu een offerte aan of bel ons voor advies. Bij elke reservering zullen wij deze zomer bovendien €5 per persoon doneren aan een goed doel.

Coronaproof 1,5 meter afstand bedrijfsuitje, ja het kan!

Juist in deze moeilijke tijd is het hebben van sociaal contact en een leuke dag belangrijk. Met de huidige maatregelen en social distancing ondergaat de evenementsector grote veranderingen. Dus ook onze activiteiten. Reeds bestaande activiteiten zijn aangepast of opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat ze volledig coronaproof zijn! Sommige activiteiten zijn online, maar de meeste zijn ook op locatie naar keuze mogelijk. Uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen.

Interactieve spellen, quizzen of aan de slag in de natuur, perfect voor teambuilding of bedrijfsuitje, om toch digitaal connected te zijn.

Lees hier meer over het initiatief ‘help ons en de ander’ of scroll verder naar beneden om alle coronaproof 1,5 meter afstand uitjes te ontdekken.