Ontdek de bergen

Bent u op zoek naar een gezellig en duurzaam personeelsuitje in de bergen waarbij u ondertussen kunt uitwaaien, samenwerken, vergaderen, lekker eten en drinken? Ontdek de Ardennen, Alpen of Pyreneeën in de winter of zomer met ons en boek een meerdaags arrangement inclusief overnachtingen, team activiteiten, vergaderruimtes en (h)eerlijk eten en drinken. Een greep uit de mogelijkheden zijn:

  • Milieu vriendelijk vervoer: Vlieg schaamte? Pak de trein! Ook worden of zijn steeds meer auto’s en bussen schoon voor het milieu. Wij denken graag mee, hoe we uw personeel kunnen vervoeren naar de bestemming.
  • Kies voor een greenkey / sustainable hotel of accommodatie: Tegenwoordig worden accommodaties steeds groener met zonnepanelen en duurzaam gebouwde materialen. De locatie denkt mee aangaande hergebruik van materialen en handdoeken. Eten en drinken is veelal biologisch en lokaal. Wij hebben in de Alpen (vooral Oostenrijk) en Ardennen een aantal uitstekende locaties, die ook voorzien zijn van vergader ruimtes
  • Sportief: Ga mee in de bergen wintersporten! Krijg les in skiën of snowboarden. In de zomer kunnen wij in de bergen gaan hiken, mountainbiken, klimmen (via ferrata), raften, kano varen en nog meer spectaculaire sporten. Wij hebben ruime ervaring, gaan absoluut voor veiligheid.
  • Teambuilding: Check hiervoor ook bijvoorbeeld onze Survival Challenge dat we in de bergen kunnen verzorgen.
  • Ontspanning: Na inspanning komt ontspanning. Naast een gezellige borrel kunt u ook denken aan een wellness (sauna) of massage.
  • Eten & drinken: Geniet tijdens uw dagen in de bergen van lokale producten. Puur en eerlijk. Wij zullen een divers aanbod verstrekken.

Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Voor de incentive buitenlandse reizen wordt u professioneel bijgestaan door ons merk Meetings Incentives. Sinds de oprichting van ons bedrijf, hebben wij in Europa en een aantal bestemmingen daarbuiten expertise en ervaring opgedaan, voor leuke en bijzondere incentive bedrijfsuitjes. Ons lidmaatschap bij STO Garant en SITE onderstrepen onze ervaring, en inmiddels hebben vele bedrijven gebruik gemaakt van onze buitenlandse teamuitjes. Een aantal voorbeelden zijn een adventure weekend in de Ardennen of Alpen, Wintersport in Tirol, Stedentrip Barcelona, München en Londen. Verder kan de groep naar een groot event gaan (denk aan een voetbal wedstrijd, tennis of hockey toernooi, Formule 1 race, MMA wedstrijd, song festival en dergelijke).

Omdat de programma’s zo gevarieerd zijn, kunnen wij in overleg met u een maatwerk programma en prijs opstellen. Aarzel niet om contact op te nemen!

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?