Onze MVO Belofte

Duurzaam Keurmerk In 2014 ontvingen wij van gemeente Eindhoven het Zilveren Keurmerk Duurzaam Ondernemer. Na het ontvangst van dit keurmerk hebben wij daarna diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties doorgevoerd. Op 8 juni 2015 vond in het Natlab Eindhoven de zesde editie plaats van de uitreiking van het keurmerk duurzame ondernemer. Veertig ondernemers in Eindhoven ontvingen een gouden, zilveren of bronzen keurmerk. Duurzaam Bedrijfsuitje ontving dit maal het Gouden Keurmerk Duurzaam Ondernemer.

Partner MVO Nederland Sinds 2015 zijn wij partner van MVO Nederland en voldoen we tevens aan het manifest. Voor meer informatie kijk op www.mvonederland.nl

Erkend Leerbedrijf Sinds 2012 zijn wij erkend leerbedrijf en voorzien wij leerlingen van het MBO aan een stageplek. Daarnaast voorzien wij voor HBO studenten sinds 2012 ook stageplaatsen.

Sociale en duurzame partners Wij werken samen met zorgboeren, zorginstellingen, greenkey locaties, sociale restaurants en fairtrade leveranciers. Onze partners worden hier op gescreend en mocht de partner behoefte hebben, adviseren wij hen in MVO en verbeteringen. Onze partner horeca locaties bieden garantie voor (h)eerlijk eten en drinken, en houden bovendien rekening met het milieu, food waste en sociaal personeelsbeleid. Wanneer wij de mogelijkheid zien om samen te werken met een Greenkey locatie zal dit dan ook altijd onze voorkeur hebben. Ook werken wij samen met groenezaken en locaties met meerwaarde. Bij locaties met Meerwaarde(n) vindt u bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens.

Transport Wij stimuleren groepen om bij een duurzaam bedrijfsuitje te voet, met de fiets, elektrisch voertuig of het openbaar vervoer te komen. Tip: Maak hierbij gebruik van NS Groepsretour. Ook wij (kantoor personeel, begeleiding en gidsen) nemen zo veel mogelijk het openbaar vervoer, of komen met de fiets. Wij beschikken zelf ook over hybride mobiliteit.

Goede Doelen Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen zoals Alpe d’Huzes, KWF, Natuur Monumenten en het WNF. Bij elk maatschappelijk uitje schenken wij in gezamenlijk overleg ook nog eens € 2,50 per deelnemer aan een goed doel.

Certificaat Na uw uitje uit het programma Help een Ander, ontvangt u ons unieke certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 26000 normering van uw onderneming.