Onze Partners

Met gepaste trots zijn wij partner van MVO Nederland, en voldoen wij aan haar manifest. Voor meer informatie kijk op www.mvonederland.nl

Wij verzorgen ook in samenwerking met het Staatsbosbeheer bijzondere groene uitjes in de natuur. Tevens zijn wij supporter van Nederland Schoon.

Verder werken wij veel en vrijwel uitsluitend samen met horeca partners die in het bezit zijn van een duurzaam certificaat. Deze horeca bieden garantie voor (h)eerlijk eten en drinken, en houden bovendien rekening met het milieu, food waste en sociaal personeelsbeleid. Wanneer wij de mogelijkheid zien om samen te werken met een Greenkey locatie zal dit dan ook altijd onze voorkeur hebben.

En sinds 2010 werken wij ook samen met groenezaken en locaties met meerwaarde. Bij locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens.

Tot slot stimuleren wij u om bij een duurzaam bedrijfsuitje te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Tip: Maak hierbij gebruik van NS Groepsretour!