Opruimactie Zwerfafval

Ga samen met uw collega’s de natuur of stad in voor onze opruimactie van zwerfafval. Dit doen wij op plaatsen waar de standaard reinigingsdiensten, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of gemeenten nauwelijks komen.

Zwerfafval op land en in water zorgt voor ergernis, trekt ongedierte aan en het opruimen kost honderden miljoenen euro’s per jaar. Bovendien is zwerfvuil slecht voor mens, dier en natuur: het kan de bodem vervuilen, dieren eten het op of raken erin verstrikt. Zeedieren zoals mosselen en garnalen kunnen microplastics opslaan in hun weefsel waardoor het in de voedselketen terecht komt. Help Nederland met als motto: “Voor hetzelfde gemak gooien wij het in de Zak“. De werkzaamheden en locatie worden uiteraard vooraf met u kortgesloten en u wordt professioneel bijgestaan door (een) ervaren begeleider(s). Bij zwerfafval moet u denken aan plastic zakjes, papier, flessen, blikjes, peuken en klein materiaal. Uiteraard zorgen wij voor de handschoenen en zakken en overige materialen.

Een duurzaam bedrijfsuitje in de natuur = een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Tip: De opruimactie zwerfafval kan ook in combinatie met onze Teambuilding Challenge. Teams kunnen met behulp van onze app op hun smartphone meerdere opdrachten vervullen (teambuilding). Onderweg ruimen zij zwerfafval op (maatschappelijk). Het team met de meeste volume gebaseerd op klein zwerfafval krijgt extra bonuspunten!

Landelijk programma (opruimactie zwerfafval)

Het programma van de opruimactie zwerfafval begint op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie/thee en iets lekkers of een heerlijke boerenlunch. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid, waarna jullie op pad gaan. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Bijvoorbeeld:

12.00 Ontvangst / inloop
12.30 Boerenlunch of een drankje met versnapering
13.30 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Op pad met zakken /handschoenen. Tussendoor optioneel een pauze.
– additioneel tijdens de tour een boswachter of gids mee die meer vertelt over de omgeving, Nationaal Park ed.
– afvalzakken inleveren, wij storten deze voor jullie
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

 

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Deze activiteit voor een vaste prijs t/m 30 personen €990
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €33 per persoon

Deze opruimactie zwerfafval is met of zonder onze challenge (voor dezelfde prijs dus met onze unieke app voorzien van route en circa 40 MVO en fun opdrachten). Voor meer informatie over de Zwerfafval Team Challenge klik hier.

De genoemde prijs is inclusief onze (pre)organisatie, afstemming dag programma, begeleiding, materialen en foto reportage. Na afloop voeren wij het afval ook voor u af. Tevens gaat €2,50 per persoon naar een nader te bepalen goed doel. Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat van bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.

Additionele prijzen (indicaties)

 • De genoemde prijs geldt voor de openbare ruimte (in stad of bos). Tegen een toeslag kunnen we ook naar een afgesloten recreatieterrein of naar een bosgebied van Natuurmonumenten gaan.
 • Onze reiskosten naar de locatie: Zuid Nederland €75, Randstad €225 en Noord-Nederland en België €325.
 • Ontvangst met drankje en iets lekkers vanaf €8 per persoon
 • (h)eerlijk lunch buffet vanaf €20 per persoon
 • (h)eerlijk diner buffet of bbq vanaf €30 per persoon
 • Borrel en drankjes tussendoor geheel op nacalculatie
 • Een dagprogramma met een extra teambuilding activiteit, workshop of inspirerende tocht in de regio (ochtend- en middagdeel) op aanvraag. Vanaf €25 per persoon al mogelijk.
 • Vooraf (of achteraf) een ruimte met beamer en scherm en/of geluid, op aanvraag.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?