Opruimactie Zwerfafval

Ga samen met uw collega’s de natuur of stad in voor onze opruimactie van zwerfafval. Dit doen wij op plaatsen waar de standaard reinigingsdiensten, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of gemeenten nauwelijks komen.

Zwerfafval op land en in water zorgt voor ergernis, trekt ongedierte aan en het opruimen kost honderden miljoenen euro’s per jaar. Bovendien is zwerfvuil slecht voor mens, dier en natuur: het kan de bodem vervuilen, dieren eten het op of raken erin verstrikt. Zeedieren zoals mosselen en garnalen kunnen microplastics opslaan in hun weefsel waardoor het in de voedselketen terecht komt. Help Nederland met als motto: “Voor hetzelfde gemak gooien wij het in de Zak“. De werkzaamheden en locatie worden uiteraard vooraf met u kortgesloten en u wordt professioneel bijgestaan door (een) ervaren begeleider(s). Bij zwerfafval moet u denken aan plastic zakjes, papier, flessen, blikjes, peuken en klein materiaal. Uiteraard zorgen wij voor de handschoenen en zakken en overige materialen.

Een duurzaam bedrijfsuitje in de natuur = een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Tip: De opruimactie zwerfafval kan ook in combinatie met onze Teambuilding Challenge. Teams kunnen met behulp van onze app op hun smartphone meerdere opdrachten vervullen (teambuilding). Onderweg ruimen zij zwerfafval op (maatschappelijk). Het team met de meeste volume gebaseerd op klein zwerfafval krijgt extra bonuspunten!

Landelijk programma (opruimactie zwerfafval)

Het programma van de opruimactie zwerfafval begint op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie/thee en iets lekkers of een heerlijke boerenlunch. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid, waarna jullie op pad gaan. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Bijvoorbeeld:

12.00 Ontvangst / inloop
12.30 Boerenlunch of een drankje met versnapering
13.30 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Op pad met zakken /handschoenen. Tussendoor optioneel een pauze.
– additioneel tijdens de tour een boswachter of gids mee die meer vertelt over de omgeving, Nationaal Park ed.
– afvalzakken inleveren, wij storten deze voor jullie
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

 

Prijzen exclusief btw

Boek de Zwerfafval opruimactie inclusief route op app voor:

Aantal pers.
Prijs
<30€900,-
30-150€30 p.p.
150-1000€27,50 p.p.
Optioneel huur iPad 9,7"+ €70,- per team
Meerprijs extra activiteit vanaf€20,- p.p.

Toelichting:

 • Bovenstaande prijs is inclusief begeleiding, materialen, unieke app met route en indien gewenst 40 (MVO en Fun) opdrachten. Na afloop voeren wij het afval ook af.
 • Voor deze zwerfafval opruimactie betaalt u minimaal €900 exclusief btw totaal. Bent u met 30 personen of meer dan betaalt u €30 ex btw per persoon.
 • Wij voegen automatische de route app en opdrachten toe aan deze activiteit. U boekt dus als het ware de zwerfafval opruimactie challenge https://duurzaam-uitje.nl/zwerfafval-teamchallenge/ Wilt u geen teambuilding  / fun element, dan halen wij de opdrachten uit de app. De app functioneert dan als route voor u.
 • De app wordt gedownload op uw eigen smartphone. Vindt u het leuker en prettiger om op een iPad 9,7″ (groter scherm met datakaart) de route en teamchallenge te spelen, huur dan bij ons iPads voor €70 ex btw per stuk (per team).
 • Groepen vanaf 150 personen tegen korting en is maatwerk mogelijk.

Boekt u vooraf of achteraf een Help een ander programma zoals klussen bij een zorgboer, of wilt u een extra teambuilding, tocht of workshop boeken, dan krijgt u 10% korting op de tweede activiteit.

Verder: 

 • Prijzen exclusief BTW, eventuele toeslag recreatie gebied, catering en reiskosten, vraag een offerte op.
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Vooraf een meeting, workshop of help een ander programma op aanvraag.
 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €6, versnapering/drankje tussendoor €6, (h)eerlijke lunch €17,50 buffet of barbecue €25
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?