Organisatie

Duurzaam bedrijfsuitje biedt MKB, Corporates en Overheden diverse duurzame en maatschappelijke groepsuitjes aan. Wij ontwikkelen en voeren deze groene en creatieve teamuitjes zelf uit, welke garant staan voor duurzaamheid, verbetering teamspirit en ondersteuning van goede doelen. U kan ook daadwerkelijk meehelpen aan een maatschappelijk project en duurzaam uitje zal hierin begeleiden en faciliteren. Door onze jarenlange focus en ervaring op duurzaam ondernemen en social return, hebben wij in 2015 het gouden keurmerk duurzaam ondernemen mogen ontvangen.U kunt vertrouwen op een professioneel en eerlijk evenementenbureau dat graag met u meedenkt!

Bij elke boeking van het programma Help een Ander of Beleef de Natuur stellen wij € 2,50 per persoon beschikbaar voor een nader overeen te komen goede doel. Wat wordt jullie goede doel: de natuur, mens of dieren of steun je liever een project? Ook krijgt u van ons een unieke MVO certificaat, dit kunt u prima inzetten voor uw MVO beleid.

Duurzaam Bedrijfsuitje is een merk van QMandS B.V.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf dat studenten aan het (V)MBO een stageplek aanbiedt in de creatieve industrie. De creatieve industrie is een van de belangrijkste sectoren van Nederland. Daarom is het van belang om deze industrie te laten groeien en bloeien. Hoe doe je dat? Volgens GOC door optimaal gebruik te maken van de mensen die werkzaam zijn in deze branche en hen, en de organisaties waarbinnen zij werken, te helpen met hun ontwikkeling. Enerzijds in de vorm van individuele groei door ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling van kennis en vaardigheden, anderzijds door collectieve ontwikkeling van de branche. Voor meer informatie neem contact met ons op of raadpleeg de website van www.goc.nl of www.s-bb.nl.

Partner MVO Nederland

Wij zijn vanaf de oprichting van onze groene maatschappelijk bedrijfsuitje label, partner van MVO Nederland geworden. Door partner te zijn, is ons netwerk ook flink uitgegroeid, waardoor wij met u op mooie en duurzame locaties kunnen komen.

Lees verder over ons: