Partners

Overheidsinstanties verstrekken jaarlijks voor ruim € 50 miljard aan opdrachten. Middels aanbestedingen kunnen opdrachtnemers inschrijven. Hierin stellen zij voorwaarden op het gebied van MVO: milieu,  betere arbeidsomstandigheden in de internationale productieketen en op het gebied van werkgelegenheid. Dat laatste wordt social return genoemd. Met Duurzaam Uitje spelen wij in op Social Return en ook bieden wij via QMandS een inspirerende workshop aanbestedingen aan, waarin we Social Return behandelen. Tevens leveren wij reeds jaren een bijdrage in Social Return in samenwerking met de Startersbeurs en via Autismepunt.nl.

In 2014 ontvingen wij van gemeente Eindhoven het zilveren keurmerk duurzaam ondernemer. Hierna hebben wij diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties doorgevoerd. Op 8 juni 2015 vond in het Natlab Eindhoven de zesde editie plaats van de uitreiking van het Keurmerk Duurzame ondernemer. Veertig ondernemers in Eindhoven ontvingen uit handen van wethouder Staf Depla een gouden (13x), zilveren (23x) of bronzen (4x) keurmerk. De uitreiking werd omlijst door een “duurzame trendwatch” van Adjiedj Bakas en een razendsnelle vrolijke noot van Dolf Jansen. QMandS behaalde dit keer het gouden keurmerkwww.eindhoven.nl/keurmerk

Met gepaste trots zijn wij partner van MVO Nederland en voldoen wij aan haar manifest. Voor meer informatie kijk op www.mvonederland.nl.

Met ruim 6 jaar ervaring, weten wij van de hoed en de rand wat er mogelijk is in de uitvoering van teamuitjes. Instructeurs krijgen bij ons een interne opleiding en worden extern geschoold op BHV en EHBO. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens adviseren wij u over de mogelijkheid voor het afsluiten van evenementenverzekeringen. Wel zo prettig.

Met gepaste trots zijn wij partner van Staatsbosbeheer en verzorgen wij in samenwerking met hen bijzondere groene uitjes in de natuur. Tevens zijn wij supporter van Nederland Schoon.

Bij een bedrijfsuitje of teamuitje stimuleren wij u om met het openbaar vervoer te komen, of indien u dicht bij de plaats van activiteiten gevestigd zit te voet of per fiets te komen. Eenmaal op locatie verzorgen wij een biologische lunch of fairtrade koffie en thee met iets lekkers. Na de introductie start de duurzame activiteit(en). Indien gewenst zullen de activiteiten op teambuilding gericht zijn. Vervolgens kan na afloop optioneel geborreld of een biologische en fairtrade diner of barbecue verzorgd worden. Tijdens het borrelen zijn eventueel ook biologische drankjes beschikbaar. Wellicht is het tijdens de borrel ook toepasselijk om uw kennis van duurzaamheid en MVO te testen in een gezellige duurzame quiz? TIPNS Groepsretour, vanuit verschillende locaties naar de evenementenlocatie komen vanaf €7 per persoon!