Partners & MVO

Overheidsinstanties verstrekken jaarlijks voor ruim € 50 miljard aan opdrachten. Middels aanbestedingen kunnen opdrachtnemers inschrijven. Hierin stellen zij voorwaarden op het gebied van MVO: milieu,  betere arbeidsomstandigheden in de internationale productieketen en op het gebied van werkgelegenheid. Dat laatste wordt social return genoemd. Met Duurzaam Uitje spelen wij in op Social Return en ook bieden wij leerwerkplekken aan in samenwerking met de Startersbeurs en via Autismepunt.nl.

In 2014 ontvingen wij van gemeente Eindhoven het zilveren keurmerk duurzaam ondernemer. Hierna hebben wij diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties doorgevoerd. Op 8 juni 2015 vond in het Natlab Eindhoven de zesde editie plaats van de uitreiking van het Keurmerk Duurzame ondernemer. Veertig ondernemers in Eindhoven ontvingen uit handen van wethouder Staf Depla een gouden (13x), zilveren (23x) of bronzen (4x) keurmerk. De uitreiking werd omlijst door een “duurzame trendwatch” van Adjiedj Bakas en een razendsnelle vrolijke noot van Dolf Jansen. QMandS met haar label Duurzaam-Uitje.nl behaalde dit keer het gouden keurmerk.  

Met gepaste trots zijn wij partner van MVO Nederland en voldoen wij aan haar manifest. Voor meer informatie kijk op www.mvonederland.nl.

Met ruim 10 jaar ervaring, weten wij van de hoed en de rand wat er mogelijk is in de uitvoering van teamuitjes. Instructeurs krijgen bij ons een interne opleiding en worden extern geschoold op BHV en EHBO. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens adviseren wij u over de mogelijkheid voor het afsluiten van evenementenverzekeringen. Wel zo prettig.

Met gepaste trots zijn wij partner van Staatsbosbeheer en verzorgen wij in samenwerking met hen bijzondere groene uitjes in de natuur. Tevens zijn wij supporter van Nederland Schoon.

Bij een duurzaam bedrijfsuitje of teamuitje stimuleren wij u om met het openbaar vervoer te komen, of indien u dicht bij de plaats van activiteiten gevestigd zit te voet of per fiets te komen. TIPNS Groepsretour, vanuit verschillende locaties naar de evenementenlocatie komen vanaf €8 per persoon!

Verder werken wij veel en vrijwel uitsluitend samen met de horeca partners die in bezit zijn van duurzaam certificaat. Deze horeca bieden garantie voor (h)eerlijk eten en drinken en houden rekening met milieu, food waste en sociaal personeelsbeleid.