Survival Adventure

Altijd al lokaal op survival adventure willen gaan? Of wellicht verder van huis in de Ardennen of zelfs de Alpen?  Boek Survival Adventure als duurzaam bedrijfsuitje!

Een duurzaam bedrijfsuitje is een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Duurzaam Bedrijfsuitje biedt bij Survival Adventure 3 verschillende smaken. We kunnen lokaal bij een recreatieplas naar uw keuze een zwaar programma opstellen, wat voor competitie en teambuilding zorgt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Expeditie Robinson organiseren in combinatie met andere spellen. We kunnen ook verder weg gaan kijken, en richting Limburg of de Ardennen gaan abseilen, klimmen, kanoën en meer. Als u echt van avontuur, spanning en sensatie houdt gaan we richting de Alpen. Hier kunnen we gaan canyoningen, raften, en veel meer spannende activiteiten. In het programma geven wij een voorbeeld hoe uw dag er uit zou kunnen zien. Neem vooral contact op als u vragen of ideeën hebt, wij denken graag met u mee!

Programma (survival adventure)

Voorbeeld programma Ardennen:

12.00 Welkom op een duurzame locatie, zoals Azure Ardenne.
12.30 Optie: starten met iets te drinken of een lunch.
13.30 Introductie en uitleg van de activiteiten.
13.45 Abseilen, een challenge parcour en mountainbiken en/of blob jumping.
15.45 Afsluiting activiteiten.
16.00 Optie: drinken.
17.30 Optie: dineren of barbecuen.

Prijslijst tot 1000 personen

Omdat de programma’s zo gevarieerd zijn kunnen wij in overleg met u en uw aanvraag een mooie prijs voor u opstellen. Aarzel niet aan doe een aanvraag!

Klik hier voor overige dingen die goed zijn om te weten.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?