Expeditie Robinson & Levend Stratego

Bent u op zoek naar teambuilding, actie en avontuur in de buitenlucht? In het bos of op het strand? Dan is bijvoorbeeld Expeditie Robinson echt iets voor u! Tijdens dit duurzame uitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en samenwerking van essentieel belang. Na een kick-off, waarbij ieder team zijn eigen teamvlag maakt, barst de onderlinge strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waarop ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse proeven. Wilt u de Robinson van de dag worden, dan is het niet alleen van belang dat u goed presteert, maar ook dat u uw teamgenoten te vriend houdt. Kennis, snelheid, vertrouwen, tactiek en inzicht zijn een greep uit de vaardigheden die u moet bezitten om alle proeven goed te kunnen doorstaan! Daarna moeten de deelnemers tijdens de eilandraad hun stem uitbrengen op de beste Robinson(s) van hun team. Stemt u tactisch, dan krijgt u misschien wel 2 of 3 personen uit uw team in de finale! In deze finale wordt er individueel gestreden en wordt duidelijk wie de prijzen voor zijn/haar team kan binnenhalen en wie hiermee de Robinson van de dag wordt. We starten met de befaamde eetproef. Wat zullen we u vandaag eens voorschotelen? Laat zien dat u de ultieme Robinson bent!

Bent u echter meer op zoek naar teambuilding, spanning en competitie? Dan is Levend Stratego echt iets voor u! Tijdens dit duurzame uitje zijn vooral intelligentie en samenwerking van essentieel belang. Na een kick-off, waarbij ieder team zijn eigen teamvlag maakt, barst de onderlinge strijd los. De teams zullen diverse rangen uit het Levend Stratego moeten verdienen. Kennis, vertrouwen, tactiek en inzicht zijn een greep uit de vaardigheden die het team moet bezitten. Daarna het bos in en vervolgens zal de battle beginnen. Welk team speelt slim en vindt als eerste de vlag?

 

Programma

Het programma begint bij een gezellige horeca locatie waar jullie kunnen genieten van een biologisch versnapering, lunch en/of fairtrade koffie of thee. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding de natuur in. Dit kunnen de bossen, het strand of bijvoorbeeld een stadspark zijn. Na de teamindeling, barst de teambuilding los. Na de prijsuitreiking kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Optie 1

10.00 Ontvangst met een versnapering
10.30 Groen vergaderen of bijvoorbeeld een workshop van ons danwel Goede Daden (kussen)
12.30 Heerlijke biologische lunch
14.00 Start teambuilding spel in de natuur
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Optie 2

13.30 Ontvangst met een versnapering
14.00 Start teambuilding spel in de natuur
16:30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijslijst

  • Tot en met 3 teams € 675,00 totaal
  • Van 4 tot 10 teams € 225 / team
  • Van 10 tot 30 teams (tot wel 250 personen) €210 / team
  • > 30 teams op aanvraag

* Prijzen onder voorbehoud en exclusief BTW

Voorwaarden

  • Inclusief organisatie en begeleiding en volledige afstemming met horeca locatie
  • Inclusief coördinator met BHV/EHBO diploma
  • Maatwerk; exclusieve opmaak organisatie, eigen vragen/opdrachten meenemen
  • Inclusief €2,50 p.p. donatie aan een goed doel naar keuze (winnend team mag kiezen)
  • Catering prijzen vanaf: Ontvangst €5, Lunch €15, Buffet of BBQ €25
  • Klussen / goede daden combineren vanaf €750

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?