Expeditie Robinson

Bent u op zoek naar teambuilding, actie en avontuur in de buitenlucht, in het bos of op het strand? Dan is Expeditie Robinson echt iets voor u! Tijdens dit  personeelsuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en samenwerking van essentieel belang. Na een kick-off, waarbij ieder team zijn eigen teamvlag maakt, barst de onderlinge strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waarop ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse proeven. Wilt u de Robinson van de dag worden, de last one standing, dan is het niet alleen van belang dat u goed presteert, maar ook dat u uw teamgenoten te vriend houdt. Kennis, snelheid, vertrouwen, tactiek en inzicht zijn een greep uit de vaardigheden die u moet bezitten om alle proeven goed te kunnen doorstaan! Daarna moeten de deelnemers tijdens de eilandraad hun stem uitbrengen op de beste Robinson(s) van hun team. Stemt u tactisch, dan krijgt u misschien wel 2 of 3 personen uit uw team in de finale! In deze finale wordt er individueel gestreden en wordt duidelijk wie de prijzen voor zijn/haar team kan binnenhalen en wie hiermee de Robinson van de dag wordt. We verzorgen uiteraard de befaamde eetproef, wat zullen we jullie vandaag eens voorschotelen? Laat zien dat u de ultieme Robinson bent!

Wij hebben ook voor bedrijven een fun teamtraining programma ontwikkeld waarin tevens feedback wordt gegeven door een ervaren trainer die het Expeditie Robinson spel observeert. De teamopdrachten worden vooraf besproken en doel/thema wordt geïntegreerd in het geheel. Veelal staan communicatie, samenwerking, leiderschap en creativiteit hierin centraal. Feedback (evaluatie) kan ter plaatse worden gegeven of wordt na afloop gedeeld.

 

Landelijk programma

Het programma begint bij een gezellige horeca locatie waar jullie kunnen genieten van een drankje, versnapering, lunch en/of high tea. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding de natuur in. Dit kunnen de bossen, het strand of bijvoorbeeld een groot stadspark zijn. Na de teamindeling, barst de teambuilding los. We eindigen met een prijsuitreiking en kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Optie 1 (voorbeeld)

09.00 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
09.30 Groen vergaderen of bijvoorbeeld een workshop van ons (Ken je Collega met het Enneagram model)
12.30 (H)eerlijke lunch
14.00 Start Expeditie Robinson of Levend Stratego teambuilding
16.30 a 17.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Optie 2

13.30 Ontvangst met een drankje
14.00 Start teambuilding
16.30 a 17.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

* Wij adviseren de teambuilding Expeditie Robinson vanaf minimaal 20 personen te boeken, en Levend Stratego vanaf minimaal 30 personen.

Prijslijst 20-500 personen

 • Tot 30 personen €900
 • Vanaf 30-150 personen €30 p.p.
 • >150 personen €27,50 p.p.
 • Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma

* Prijzen exclusief BTW, catering en reiskosten, vraag een offerte op.

 • Meerprijs fun training programma eenmalig €250
 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €5, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €15, buffet of bbq €20
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Goed om te weten

 • Alle prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
 • Prijs is per activiteit en is gebaseerd op circa 2 tot 3 uur deelname, vraag een programma (offerte) op voor de diverse tijden, exacte prijzen en locaties
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een offerte en optie aan
 • Wij verzorgen de organisatie en begeleiding, inclusief volledige afstemming met de locaties. eventuele inhuur en horeca
 • Begeleiding inclusief BHV/EHBO
 • Inclusief foto’s (reportage) van de activiteiten, welke wij na afloop als compilatie opsturen
 • Inclusief melding van uw MVO uitje op onze social media, goodwill voor uw organisatie
 • Alle activiteiten zijn inclusief benodigde materialen en beschermingsmiddelen voor de klus activiteiten. Indien toevallig een groot klus project voorhanden is waar een investering voor nodig is, zullen wij u dit te allen tijde voorleggen en kunt u hierin vrijblijvend sponsoren
 • Bij al onze Help een Ander en Beleef de Natuur programma’s schenken wij €2,50 per deelnemer aan een goed doel (veelal de zorgboer of instelling zelf)
 • Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?