Ken je Collega

Ken je Collega is een leuke creatieve en interactieve workshop, boordevol opdrachten. Wij gaan niet de psycholoog of P&O-manager uithangen, maar dagen jullie uit in verschillende thema’s en opdrachten. Wie durft uit er bijvoorbeeld zijn comfort zone te komen en wie schetst een haarscherpe analyse van de anderen? Ken je Collega bestaat uit verschillende leuke, hilarische en uitdagende (team)opdrachten en zogenaamde energizers. Ga in teams aan de slag en leer je collega op een andere manier en beter kennen! Na de introductie van onze trainer, worden er teams gemaakt. Per team dienen diverse opdrachten uitgevoerd te worden, waarin verschillende vaardigheden beproefd worden, maar vooral communicatie, presentatie en samenwerking essentieel is. Het gaat bijvoorbeeld over opdrachten als:  communicatie, vertrouwen, leiderschap, dromen, eerste indruk, mentale kwesties, cultuur, MVO en presentatie. Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbare tijd stellen wij een optimaal programma samen. Na afloop weet u gegarandeerd meer over uw collega’s!

 

Programma

Het programma vindt meestal plaats bij u op kantoor of in een (afgehuurde) vergaderruimte. De trainer zet de diverse presentatiemiddelen gereed en de groep gaat in een U-vorm of Caberet vergaderopstelling zitten. Na de introductie, gaan de teams aan de slag in verschillende opdrachten. Na de workshops kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

14.00 Ontvangst trainer op locatie, gereed maken
14.30 Instructies en start workshop
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijslijst

  • Deze workshop wordt uitgevoerd door een trainer met MVO achtergrond, prijs is vanaf €750

* Prijzen onder voorbehoud en exclusief BTW

Voorwaarden

  • Inclusief organisatie en begeleiding en volledige afstemming met horeca locatie
  • Inclusief coördinator met BHV/EHBO diploma
  • Maatwerk; exclusieve opmaak organisatie, eigen vragen/opdrachten meenemen
  • Inclusief €2,50 p.p. donatie aan een goed doel naar keuze (winnend team mag kiezen)
  • Catering prijzen vanaf: Ontvangst €5, Lunch €15, Buffet of BBQ €25
  • Klussen / goede daden combineren vanaf €750
  • Deze prijs is exclusief reiskosten en eventueel huur van de locatie, bij afname van catering is de locatie soms kosteloos

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?