Levend Stratego

Wie kent het bordspel niet, 2 legers die tegen elkaar strijden, trachten met rangen de vlag te veroveren. Duurzaam uitje heeft die bordspel tot leven gebracht, u kunt nu in een park, bos, of ander natuurgebied dit leuke teamspel ervaren.

Teambuilding & Challenges
Uw groep wordt bij aanvang in een aantal teams verdeeld, afhankelijk van de grootte van de groep kunnen dit 2, 4, 6 of meer teams worden. Een team (kamp) kan bestaan uit 10 deelnemers, maar zelfs ook 50 personen. We starten het programma met het fabriceren en presenteren van je eigen teamvlag, de strijd begint wat ons betreft dan al met een team yell of haka! Hierna starten de team challenges; we hebben in een roulatie schema een aantal team tegen team opdrachten zoals Mega Jenga (vertrouwen en stress bestendig), Tactisch Touwtrekken (tactiek en balans), Blindeman spel (communiceren en leiderschap) en Napoleon Run (mentaal). Deze teamspellen dagen de deelnemers uit, samenwerking is cruciaal en de strategie kan al opgemaakt worden.

The battle
De balans wordt door onze begeleiding opgemaakt. Welk team heeft de meeste punten gescoord in de team challenges. Zij zullen een voorsprong krijgen in de battle. Allereerst wordt er per kamp een locatie gekozen, waar zij hun vlag verstoppen. De rangen worden verdeeld…bommen blijven bij de vlag, verkenners gaan op pad, de spion blijft tactisch op de achtergrond, de maarschalk bepaald de strategie. Welke deelnemers vallen aan, wie blijft achter….welk team verovert als eerste de vlag van het andere kamp?

Landelijk programma

Levend stratego kan in elk park, bosgebied, natuurgebied, duinen, nationaal park ed. verzorgd worden. Belangrijk is dat wij voor de teamvlag en teambuilding spellen een (groot) terrein hebben om deze uit te voeren.  De grootte van dit terrein is afhankelijk van uw groepsgrootte, een grasveld of open plek in het bos volstaat. Voor sommige terreinen worden entreegelden gevraagd, denk aan Nationaal Park, Natuurmonumenten gebied of recreatie gebieden. Verder kan de gemeente vanaf bijvoorbeeld 350 personen een evenementen vergunning eisen, of vanaf 150 personen een aanmelding. Wij helpen u uiteraard graag mee.

Na de teamindeling, barst de teambuilding los. We eindigen met een prijsuitreiking en kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Optie 1 (voorbeeld)

09.00 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
09.30 Groen vergaderen of bijvoorbeeld een workshop van ons (Ken je Collega met het Enneagram model)
12.30 (H)eerlijke lunch
14.00 Start Levend Stratego teambuilding
16.30 a 17.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Optie 2

13.30 Ontvangst met een drankje
14.00 Start teambuilding Levend Stratego
16.30 a 17.00 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

* Wij adviseren Levend Stratego vanaf minimaal 30 personen te boeken. Indien u met minder personen bent, is Expeditie Robinson een aanrader.

Prijslijst

 • Tot 30 personen €900
 • Vanaf 30-150 personen €30 p.p.
 • >150 personen €27,50 p.p.
 • Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma

* Prijzen exclusief BTW, eventuele locatietoeslag, catering en reiskosten, vraag een offerte op.

 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €5, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €15, buffet of bbq €20
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Goed om te weten

 • Alle prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
 • Prijs is per activiteit en is gebaseerd op circa 2 tot 3 uur deelname, vraag een programma (offerte) op voor de diverse tijden, exacte prijzen en locaties
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een offerte en optie aan
 • Wij verzorgen de organisatie en begeleiding, inclusief volledige afstemming met de locaties. eventuele inhuur, vergunning aanvraag en horeca
 • Begeleiding inclusief BHV/EHBO
 • Inclusief foto’s (reportage) van de activiteiten, welke wij na afloop als compilatie opsturen
 • Inclusief melding van uw MVO uitje op onze social media, goodwill voor uw organisatie
 • Alle activiteiten zijn inclusief benodigde materialen
 • Bij al onze Help een Ander en Beleef de Natuur programma’s schenken wij €2,50 per deelnemer aan een goed doel (veelal de zorgboer of instelling zelf)
 • Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?