Winter IJsspelen

Duurzaam Bedrijfsuitje op het ijs…hoezo duurzaam? Het energieverbruik van de vele ijsbanen is namelijk helaas nog niet zo goed. Gelukkig zijn er sinds circa 2016 steeds meer ijsbanen bewust dat zij energiezuiniger moeten omgaan met hun ijsbaan. Zo worden led verlichtingen aangebracht, wordt het ijs dunner gemaakt en worden zonnepanelen geplaatst. Verder is de populariteit onder vrij schaatsen de afgelopen 20 jaar, wellicht mede door het digitale tijdperk, helaas afgenomen. Veel schaatsbanen kampen daarom met verlies, de overheid steunt ijsbanen meestal dan ook met het verstrekken van subsidies.

Duurzaam Bedrijfsuitje heeft met betrekking tot de afname van vrij schaatsen, ook gekeken naar de mogelijkheden. Want hoe zou Nederland zijn zonder ijsbanen? Wij hebben dan ook in overleg met diverse ijsbanen leuke winter teambuilding activiteiten ontwikkeld. Een deel van het bedrag gaat dan naar de ijsbaan (in de vorm van entree, ijshuur en catering), het ander deel naar onze begeleiding, uitvoering en materialen. We hebben de Winter IJsspelen!

Teambuilding en Fun:
– Uw groep wordt in teams verdeeld, we gaan het ijs op en gaan diverse ijsspelen verzorgen. Denk aan Oud Hollandse prikslee slalom, Curling, IJsstokschieten en wellicht meer.
– Het programma breiden wij desgewenst uit met vrij schaatsen en een winter workshop ijssculpturen.
– Ook voor een apres ski feest of apres ski quiz bent u bij ons aan het juiste adres.

Landelijk programma

Wij komen op meerdere ijsbanen, landelijk. Echter sommige ijsbanen bieden nauwelijks ijshuur mogelijkheden. Een oplossing is dan dat u naar een specifieke ijsbaan komt, van Geleen tot Eindhoven en Deventer tot zelfs in België. Een andere oplossing, in het hoogseizoen (maand december / januari), is dat wij met uw groep naar een tijdelijke ijsbaan gaan. Op de diverse markten in steden en gezellige dorpjes wordt een tijdelijk ijsbaan gebouwd, zij ontvangen u meestal graag.

Prijslijst 30 – 500 personen

IJsspelen Teambuilding t/m 30 personen € 750,00
IJsspelen Teambuilding 30-150 personen € 25,00 p.p.
IJsspelen Teambuilding > 150 personen € 23,00 p.p.

* Prijs onder voorbehoud van ijshuur mogelijkheid. Naast 1 uur of langer op het ijs, moet u er rekening mee houden dat de introductie en prijsuitreiking samen circa 20 a 30 minuten extra duren.
* De bovenstaande prijs is exclusief ijsbaanhuur én exclusief entreekosten tot het ijssport complex. Deze verschillen per locatie.
* Wij adviseren maximaal 1 uur op het ijs te staan met groepen tot 64 personen (8 teams). Vanaf 65 personen 1,5 uur op het ijs, of een wisselprogramma met bijvoorbeeld vrij schaatsen (schaatsles) of workshop ijssculpturen.
* Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma
* Prijzen verder exclusief BTW, catering en reiskosten, vraag een offerte op.

 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €5, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €15, buffet of bbq €20
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (quiz, ijssculpturen, curling) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Goed om te weten

 • Alle prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
 • Prijs is per activiteit en is gebaseerd op circa 1,5 uur deelname, vraag een programma (offerte) op voor de diverse tijden, exacte prijzen en locaties
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een offerte en optie aan
 • Wij verzorgen de organisatie en begeleiding, inclusief volledige afstemming met de locaties. eventuele inhuur en horeca
 • Begeleiding inclusief BHV/EHBO
 • Inclusief groepsfoto’s na afloop van de activiteit, welke wij na afloop als compilatie opsturen
 • Inclusief melding van uw MVO uitje op onze social media, goodwill voor uw organisatie
 • Alle activiteiten zijn inclusief benodigde materialen
 • Bij al onze Help een Ander en Beleef de Natuur programma’s schenken wij €2,50 per deelnemer aan een goed doel (veelal de zorgboer of instelling zelf)
 • Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?