Yoga en Meditatie

‘Verbeter de wereld begin bij jezelf’, dat is een waarheid waar niemand aan twijfelt. Dus zorg goed voor jezelf en je collega’s en voeg een les yoga en/of meditatie toe aan jullie personeelsuitje.

Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Als je regelmatig yoga beoefent groei je in kracht en flexibiliteit. Wij hebben docenten uit verschillende stromingen die we in kunnen zetten. Dus willen jullie de dag beginnen met een goede workout, kies dan voor een introductie in de Ashtanga of Power Yoga. Doen jullie het liever wat rustiger aan, word helemaal zen in een Mindfulness Yoga les. En wat dachten je van Office Yoga? Leer een aantal houdingen en ademhalingsoefeningen die je op de werkvloer makkelijk en direct toe kunt passen.

Meditatie

Zen of zweverig? Meditatie is in ieder geval een handige vaardigheid in de drukke tijd waarin we leven. Het helpt je om te ontspannen en indrukken te verwerken, maar draagt ook bij aan een betere concentratie en focus. Als onderdeel van een personeelsuitje laten we je kennismaken met verschillende meditatie technieken om meer rust te ervaren en beter te leren ontspannen. Er zijn verschillende mogelijkheden dus laat ons weten waar je interesse naar uit gaat.

Deze workshops zijn een prima onderdeel om een teamdag mee te starten of als rustige break voor of na een actief onderdeel of vergader sessie. Eindig de dag met een meditatie en iedereen gaat rustig en ontspannen weer richting huis.

 

Landelijk programma

Onze yoga / meditatie trainers en docenten zijn mobiel en werken landelijk. Veelal komen wij bij u op locatie of gaan we naar een inspirerende locatie, bijvoorbeeld in de natuur, toe. Afhankelijk van het weer gaan we lekker naar buiten toe, in de natuur / bossen, of desgewenst op het strand.

De duur van de workshop varieert van een 1/2 uur tot 2 uur. Deze is in te zetten als icebreaker (1/2 uurtje) tot een een meer diepgaande workshop (met eventueel presentatie / inhoud vooraf).

Veelal boeken opdrachtgevers bij ons een keuze workshop pakket, met bijvoorbeeld:

 1. Sportieve workshop (als boxen, schermen, curling, mountainbike)
 2. Creatieve workshop (als schilderen of sculpturen)
 3. Culinaire workshop (als chocolade, wijn of bier proeverij)
 4. Ontspannen workshop => Yoga en/of meditatie

Laat u adviseren!

Prijzen exclusief btw

Boek een workshop Yoga & Meditatie workshop voor:

Aantal pers.
Prijs
<30€675,-
30-150€22,50 p.p.
150-250€20 p.p.
>250Op aanvraag

Prijs exclusief btw en exclusief eventuele zaalhuur en/of toeslag voor de entree en parkeerkosten.

Klik hier voor overige dingen die goed zijn om te weten.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?