Zandsculpturen

Laat bij een recreatieplas of op een strand naar keuze, creativiteit en nostalgie u leiden tijdens de workshop zandsculpturen. Ga als team aan de slag met het tekenen van een ontwerp en het maken van een zandsculptuur. Instructeurs helpen u met tips, zodat er aan het eind van de workshop een prachtig zelfgemaakt bouwwerk staat. Deze workshop is ook goed te combineren met een lunch of diner. Het team wat aan het eind van de dag het mooiste zandsculptuur (qua originaliteit, realisatie, samenwerking en uitvoeren) heeft, wordt beloond met een mooie prijs!

TOP: Na afloop heeft u samen wellicht een zandsculptuur van 25 m2 en 1 meter hoog gemaakt! Dit is zeker een groepsfoto waard.

Landelijk programma (zandsculpturen)

Deze workshop duurt circa 1 tot 2 uur, mede afhankelijk van de wensen en de grootte van de groep. Wij voeren deze workshop in principe overal uit daar waar strand/zand beschikbaar is! Denk aan de Nederlandse kust, Belgische kust, diverse recreatie plassen, strand plaatsjes of op locatie (waar een zandbak is, of waar speelzand geleverd wordt).

Een programma kan er bijvoorbeeld zo uit zien:

 • Ontvangst op locatie met strand (kust of recreatieplas).
 • Optie: drankje of lunch vooraf.
 • Uitleg en start workshop.
 • Teams maken, ontwerp tekenen en taken verdelen.
 • Afsluiting met presentaties per groepje, en leuke prijsuitreiking.
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of een barbecue.
 • Uitbreiding: eventueel na afloop nog een VR game, Quiz of thema diner

TOP: Grote groepen (100+) boeken bij ons op een strand vaak een keuze programma met bijvoorbeeld Yoga, Expeditie Robinson, Mountainbiken, Vlot bouwen, strand Volleyballen, kanovaren en suppen en dergelijke.

 

Prijzen exclusief btw

Boek een workshop Zandsculpturen voor:

Aantal pers.
Prijs
<30€675,-
30-150€22.50 p.p.
150-250€20,00 p.p.
>250Op aanvraag

De prijs is exclusief btw en exclusief eventuele toeslag voor de entree en parkeerkosten van een recreatiegebied. Op een afgesloten recreatieterrein geldt een verlaagd BTW tarief van 9% ter informatie. Bij slecht weer zullen wij 24 uur vooraf in plaats van zandsculpturen (want dit is met regen helaas niet mogelijk) een binnen activiteit in overleg met u verzorgen (locatie nader bepalen).

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?