Onze organisatie

Duurzaam bedrijfsuitje biedt MKB, Corporates en Overheden diverse duurzame en maatschappelijke groepsuitjes aan. Wij ontwikkelen en voeren deze groene en creatieve teamuitjes zelf uit, welke garant staan voor duurzaamheid, verbetering teamspirit en ondersteuning van goede doelen. U kan ook daadwerkelijk meehelpen aan een maatschappelijk project en duurzaam uitje zal hierin begeleiden en faciliteren. Door onze jarenlange focus en ervaring op duurzaam ondernemen en social return, hebben wij in 2015 het gouden keurmerk duurzaam ondernemen mogen ontvangen.U kunt vertrouwen op een professioneel en eerlijk evenementenbureau dat graag met u meedenkt!

Bij elke boeking van het programma Help een Ander of Beleef de Natuur stellen wij € 2,50 per persoon beschikbaar voor een nader overeen te komen goede doel. Wat wordt jullie goede doel: de natuur, mens of dieren of steun je liever een project? Ook krijgt u van ons een unieke MVO certificaat, dit kunt u prima inzetten voor uw MVO beleid.

Duurzaam Bedrijfsuitje is een merk van QMandS B.V.

Onze kernwaarden

Innovatief

Wij zijn continu bezig om onze producten te vernieuwen en zoeken steeds naar nieuwe technologieën om te implementeren in onze producten. Ook spelen we bij ons aanbod in op ontwikkelingen binnen bedrijven en in de samenleving. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Wij vinden het een grote uitdaging om evenementen in de breedste zin van het woord duurzaam neer te zetten en gaan die uitdaging graag aan. Denk hierbij aan mobiliteit (transport van mensen, maar ook elektrische city tochten), social return of bijvoorbeeld social food waste.

Verbindend

We leven in een wereld waarin we steeds met elkaar verbonden (kunnen) zijn en daar haken wij als organisatie graag op in. Tijdens groepsactiviteiten is er bij uitstek de gelegenheid om nieuwe ervaringen op te doen en jezelf en elkaar op een andere manier te ervaren. Niet alleen tijdens een activiteit zijn we in contact met elkaar, maar ook online waar we onze mooie ervaringen delen en anderen betrekken bij onze events. Technologie speelt een belangrijke rol bij verbinden. Social media, VR, AR en hologram zijn toepassingen die wij integreren in deze nieuwe tijd.

Actief

In de breedste zin van het woord willen wij mensen activeren. Steeds meer hebben we zittend werk of ploffen we op de bank na ons werk. Met onze producten motiveren we deelnemers om lichamelijk in beweging te zijn, maar ook activeren we door samen te komen en elkaar te inspireren met nieuwe ideeën. Samen met de klant gaan we actief aan de gang om een mooie en onvergetelijke dag te organiseren en de dag ook echt bijzonder te maken. Bij voorkeur doen we dit buiten.

Enthousiast

We geloven erin dat je samen sterker staat en dat brengen wij graag over aan onze medewerkers. Zij geven dat op hun beurt weer door aan onze stakeholders (waaronder klanten, leveranciers en partners). Zo werken we elke keer weer samen aan ons kernproces en aan mooie momenten. Zo zijn Social Fun en Social Play activiteiten die wij intern en extern verzorgen. Enthousiasme en plezier staan hierin centraal met als motto: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En is zo waar!

Missie

U elke keer een onvergetelijke dag bezorgen door het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve en vooral duurzame activiteiten.

Visie

Een markt creëren waarin een duurzaam uitje een gewoonte is.

De 8 zekerheden van Duurzaam Bedrijfsuitje

  1. Duurzaam en Sociaal: wij bieden een breed maatschappelijk aanbod. Daarnaast zijn wij als enig Nederlands evenementenbureau voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Wij steunen diverse goede doelen. Bij elk maatschappelijk en sociaal uitje schenken wij in overleg met u € 2,50 per deelnemer aan een goed doel. Na uw uitje ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van uw deelname aan een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 26000 normering van uw onderneming.
  2. Ervaring: wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementenmarkt actief. De afgelopen jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar vele andere (inter)nationale steden en de focus nog meer verlegd naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoord ondernemen.
  3. Transparant: wij bieden onze producten en faciliteiten aan tegen transparante prijzen. Geen verborgen kosten of onverwacht meerwerk. Tevens werken wij samen met Greenkey gecertificeerde restaurants en hotels. Ook bieden wij zo veel mogelijk fairtrade en eerlijke producten aan. U krijgt een offerte op maat en u kunt kiezen voor één aanspreekpunt en één crediteur.
  4. Combinatie breed aanbod en vernieuwing: wij hebben een breed, uniek en onderscheidend aanbod dat past bij elk budget, seizoen en doelgroep. Bent u met 5 of 1000 gasten? Wij organiseren een passend evenement. We blijven ons aanbod aan maatschappelijke uitjes, teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes, stedentrips en personeelsfeesten continu vernieuwen. Wij bieden een compleet pakket van activiteiten waarin maatschappelijk verantwoorde activiteiten gecombineerd kunnen worden met fun activiteiten. Ondertussen blijven we kritisch op het duurzame aspect van uw event.
  5. Slecht weer garantie: boekt u een buitenactiviteit en zijn de voorspellingen slecht? In overleg bieden wij u een vervangende binnen activiteit, zodat uw event niet letterlijk in het water valt.
  6. Betrouwbaar en Veilig: al vele grote en kleine bedrijven en groepen zijn u voorgegaan. Bij onze activiteiten staat veiligheid centraal: ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en is in het bezit van een BHV/EHBO diploma. Al onze reisgelden in het kader van de wet pakketreizen worden gewaarborgd via STO Garant
  7. Full Service en maatwerk: wij hebben veel producten in eigen huis. De organisatie en uitvoering van uw event voeren wij van A tot Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor u klaar en we werken samen met betrouwbare, duurzame partners. Wij streven naar een optimale invulling van uw event en geven een passend advies bij uw budget en wensen. Ook bieden wij adviezen aangaande locaties, transport, vergader- en/of cateringwensen. Tevens denken wij mee in het kader van de WKR, verzekeringen, annuleringen en alles wat bij een evenement komt kijken.
  8. International: and of course we will help you in English. We know how to provide the best experience and our guides are the best in the event business. Check the English version of our website.