Fermenteren

(For English click here)

Ben je klaar om je smaakpapillen te laten dansen en je keuken te transformeren in een laboratorium vol levendige smaken en gezonde lekkernijen? volg dan de workshop fermenteren, waar we samen op ontdekkingsreis gaan door de magische kunst van het laten groeien, borrelen en bruisen van voedsel.

Fermentatie is niet zomaar een kooktechniek; het is een eeuwenoude traditie die niet alleen zorgt voor heerlijke smaken, maar ook een schat aan gezondheidsvoordelen biedt. Tijdens deze workshop duiken we dieper in op fermentatie en leren we waarom gefermenteerd voedsel een boost kan geven aan jouw welzijn.

Dus, bereid je voor om niet alleen je smaakpapillen te verwennen, maar ook om te begrijpen waarom fermenteren een waardevolle en gezonde toevoeging kan zijn aan jouw culinaire repertoire. Laten we samen deuren openen naar een wereld van smaakvolle gezondheid en culinaire creativiteit!

 

Programma

13.00 Ontvangst / inloop bij horeca of eigen locatie
13.30 Welkom door de begeleiding en mogelijk teams maken (afhankelijk grootte groep).
–  start met de workshop
15.30 Circa einde
– Optioneel een borrel en/of diner
– Programma is ook te combineren met een teambuilding

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek de fermentatie workshop:

 • T/m 30 personen is te boeken voor €1200
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €40 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in zuid Nederland**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen, wekpotten en groenten en/of fruit.  **We berekenen extra reiskosten tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Additionele meerprijzen:

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.

Leuke ideeën naast deze workshop (extra)

OPTIE: Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz of MVO quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

Een quiz is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte . Eventuele ruimtekosten belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). 

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activity *


  Date *


  Desired Start Time *


  Number of Participants *


  Desired Region *


  Your (program) Wishes *


  Company *


  Gender *


  Name *


  E-mail *


  Phone *


  How did you find us?