IJssculpturen

IJssculpturen modelleren is creatief, fun, hilarisch en erg goed voor de teambuilding! Deze workshop is overal te verzorgen: binnen en buiten, in de stad of bij u op locatie, in een hotel of elders. U zegt het maar. Wij komen met de sculptuur materialen, ijsblokken en voor binnen eventueel lekbakken en zeil naar uw gewenst locatie. Heeft u geen locatie? Laat u inspireren door ons. Wij kunnen uw workshop bij één van onze groene partner horeca locaties boeken. Wij hebben een landelijk netwerk met gezellige en mooie restaurants waar wij de ijssculpturen workshop kunnen verzorgen. Voor en na de workshop kunt u dan uiteraard genieten van lekker eten en drinken.

De workshop wordt gegeven door onze enthousiaste begeleiding. Al jaren verzorgen wij deze workshop bij bijvoorbeeld verschillende hotels. Opdrachtgevers zijn divers en combineren hun training of vergadering dan met onze workshop. Locatie en tijden stemmen wij uiteraard af. Wij zullen vooraf alle tafels en materialen gereed plaatsen. De workshop zelf duurt circa 1 tot 2 uur. Allereerst wordt een 3D ontwerp (fase 1) gemaakt. Wij verwachten natuurlijk een beetje extra creativiteit, zodat het sculpturen niet te makkelijk wordt. De ijsblokken worden uit de verpakking gehaald en de deelnemers gaan aan de slag (fase 2). In Fase 3 zullen ze de sculptuur gaan verfraaien, het beeld komt nu echt tot leven. Elk team bereidt zijn presentatie voor en in de laatste fase (de meest hilarische) worden de presentaties gegeven. Is een team erin geslaagd om ontwerp en realisatie werkelijk te sculpturen? We hebben een leuke prijs voor het beste team!

Landelijk programma (ijssculpturen)

Wij verzorgen deze workshop landelijk in Nederland en België bij een restaurant, congres, hotel, bij u op locatie of in de natuur of elders. Wij stemmen locatie, tafel gebruik, wel/niet binnen, en catering met u af. Voertaal Nederlands en Engels mogelijk, onder voorbehoud Duits en Chinees. Referenties zijn onder andere;

  • Van der Valk, NH, Inntel, Hampshire, Accor hotels en meer.
  • Philips, AMSL, Vanderlande, Mars, Nike, Heineken en meer.
  • Congres locaties zoals Evoluon, Jaarbeurs, Ahoy en meer.
  • Diverse Scholen, Universiteiten, Ministerie en gemeenten.
  • Winter ijsbanen en sneeuwhallen zoals Optisport, Sportfondsen, Laco, Triavium, Montana en Snowworld.

Prijslijst voor 1000 personen en meer

  • Tot 30 personen €900 p.p.
  • Van 30-150 personen €30 p.p.
  • Van 150-500 personen €27,50 p.p.
  • Vanaf 500 personen op aanvraag

Prijs exclusief btw, maar inclusief begeleiding, materialen en ijsblokken.
– Tegen meerprijs lekbakken en zeil voor binnen mogelijk, op aanvraag (buiten niet nodig uiteraard)
– Tegen meerprijs huur werktafels, op aanvraag (diverse locaties icm afname diner, kosteloos gebruik van tafels)
– Onder de 75 personen, kleine toeslag reiskosten van €75 – €150 meerprijs.

Klik hier voor overige dingen die goed zijn om te weten.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?