IJssculpturen

IJssculpturen modelleren is creatief, fun en erg goed voor de teambuilding! Deze workshop is overal te verzorgen: binnen en buiten, in de stad of bij u op locatie, in een hotel of elders. U zegt het maar. Wij komen met de sculptuur materialen, ijsblokken en voor binnenlocaties eventueel lekbakken en zeil naar uw gewenste locatie. Heeft u geen locatie? Laat u inspireren door ons. Wij kunnen uw workshop bij één van onze groene partner horeca locaties boeken. Wij hebben een landelijk netwerk met gezellige en mooie restaurants en hotels waar wij de ijssculpturen workshop kunnen verzorgen. Voor en/of na de workshop kunt u dan uiteraard genieten van lekker eten en drinken.

De workshop wordt gegeven door onze enthousiaste begeleiding. Al jaren verzorgen wij deze workshop bij bijvoorbeeld verschillende partner hotels zoals bij NH, Hampshire, Inntel , Fletcher en Van der Valk hotels. Opdrachtgevers zijn divers en combineren hun training of vergadering dan met onze ijssculpturen workshop. Locatie en tijden stemmen wij uiteraard af. Wij zullen vooraf alle tafels en materialen gereed plaatsen (optioneel huren wij tafels voor u). De workshop zelf duurt circa 1 tot 2 uur. Na de teamindeling van 3 personen per ijsbok wordt allereerst een 3D ontwerp (fase 1) gemaakt. Wij verwachten natuurlijk een beetje extra creativiteit, zodat het sculpturen niet te makkelijk wordt. De ijsblokken worden tevoorschijn gehaald en de deelnemers gaan aan de slag (fase 2). In Fase 3 zullen ze de sculptuur gaan verfraaien, het beeld komt nu echt tot leven. Elk team bereidt zijn presentatie voor en in de laatste fase (de meest hilarische) worden de presentaties gegeven. Is een team erin geslaagd om hun ontwerp werkelijk te realiseren? We hebben een leuke teamprijs voor het beste team!

Landelijk programma (ijssculpturen)

Wij verzorgen deze workshop landelijk in Nederland en België bij een restaurant, congres, hotel, bij u op locatie of in de natuur of elders. Wij stemmen locatie, tafel gebruik, wel/niet binnen, en catering met u af. Voertaal Nederlands en Engels mogelijk, onder voorbehoud Duits en Chinees. Referenties zijn onder andere;

 • Van der Valk, NH, Inntel, Hampshire, Accor hotels en meer.
 • Philips, AMSL, Vanderlande, Mars, Nike, Heineken en meer.
 • Congres locaties zoals Evoluon, Jaarbeurs, Ahoy en meer.
 • Diverse Scholen, Universiteiten, Ministerie en gemeenten.
 • Winter ijsbanen en sneeuwhallen zoals Optisport, Sportfondsen, Laco, Triavium, Montana en Snowworld.

Prijzen exclusief btw

Boek een workshop IJssculpturen (3 personen / ijsblok) voor:

Aantal pers.
Prijs
<30€900,-
30-500€30,- p.p.
500-1000€27,50 p.p.
>1000Op aanvraag
Meerprijs extra activiteit vanaf€20,- p.p.
Overige informatie

 • Prijs exclusief btw, maar inclusief begeleiding, materialen en ijsblokken.
 • Tegen meerprijs zijn lekbakken en zeil voor onder de tafel voor binnen locaties mogelijk (buiten niet nodig uiteraard). Prijs bedraagt €5 / ijsblok voor een lekbak en €95 voor zeil aanbrengen op de vloer (plus handlingskosten) per 10 ijsblokken.
 • Tegen meerprijs is huur van werktafels mogelijk, op aanvraag (diverse locaties icm afname diner, kosteloos gebruik van tafels). Indicatieprijs bedraagt €7,50 / ijsblok extra o.b.v.  minimaal €75 aan kosten, exclusief eventuele lastige los/laad plaatsen (dus extra handlingskosten als wij bijvoorbeeld via lift / trap ed. naar een specifieke zaal moeten lopen).
 • Corona 1,5 meter maatregel: Deze workshop en de prijs is gebaseerd op groepjes van 3 personen per ijsblok. Het is ook mogelijk om met 1 of 2 personen aan 1 ijsblok te sculpturenn. We zullen dan dus extra ijsblokken leveren. De prijs wordt dan €37,50 per persoon (met 2 deelnemers) of €47,50 (voor 1 deelnemer aan een ijsblok. Prijzen zijn exclusief btw en eventuele extra huur van tafels en eventuele lekbakken voor binnen.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?