IJssculpturen

IJssculpturen modelleren is creatief, fun en erg goed voor de teambuilding! Deze workshop is overal te verzorgen: binnen en buiten, in de stad of bij u op locatie, in een hotel of elders. U zegt het maar. Wij komen met de sculptuur materialen en ijsblokken uw kant op. Voor binnenlocaties verzorgen wij eventueel lekbakken en zeil op uw gewenste locatie. Heeft u geen locatie? Laat u inspireren door ons. Wij kunnen uw workshop bij één van onze groene partner horeca locaties boeken. Wij hebben een landelijk netwerk met gezellige en mooie restaurants en hotels waar wij de ijssculpturen workshop kunnen verzorgen. Voor en/of na de workshop kunt u dan uiteraard genieten van lekker eten en drinken.

De workshop wordt gegeven door onze enthousiaste begeleiding. Al jaren verzorgen wij deze workshop bij bijvoorbeeld verschillende partner hotels zoals bij NH, Hampshire, Inntel , Fletcher en Van der Valk hotels. Opdrachtgevers zijn divers en combineren hun training of vergadering dan met onze ijssculpturen workshop. Locatie en tijden stemmen wij uiteraard af. Wij zullen vooraf alle tafels en materialen gereed maken (optioneel huren wij tafels voor u). De workshop zelf duurt circa 1 tot 2 uur. Na de teamindeling van 3 personen per ijsbok wordt allereerst een 3D ontwerp (fase 1) gemaakt. Wij verwachten natuurlijk een beetje extra creativiteit, zodat het sculpturen niet te makkelijk wordt. De ijsblokken worden tevoorschijn gehaald en de deelnemers gaan aan de slag (fase 2). In Fase 3 zullen ze de sculptuur gaan verfraaien, het beeld komt nu echt tot leven. Elk team bereidt zijn presentatie voor en in de laatste fase (de meest hilarische) worden de presentaties gegeven. Is een team erin geslaagd om hun ontwerp werkelijk te realiseren? We hebben een leuke teamprijs voor het beste team!

Landelijk programma (ijssculpturen)

Wij verzorgen deze workshop landelijk in Nederland en België bij een restaurant, congres, hotel, bij u op locatie, in de natuur of elders. Wij stemmen locatie, tafel gebruik, wel/niet binnen en catering met u af. Voertaal Nederlands en Engels is beiden mogelijk, onder voorbehoud Duits en Chinees. Referenties zijn onder andere;

 • Van der Valk, NH, Inntel, Hampshire, Accor hotels en meer.
 • Philips, AMSL, Vanderlande, Mars, Nike, Heineken en meer.
 • Congres locaties zoals Evoluon, Jaarbeurs, Ahoy en meer.
 • Diverse Scholen, Universiteiten, Ministerie en gemeenten.
 • Winter ijsbanen en sneeuwhallen zoals Optisport, Sportfondsen, Laco, Triavium, Montana en Snowworld.

Prijzen exclusief 21% btw – uitvoering Nederlands of Engels

Uw prijzen o.b.v. 3 personen per ijsblok:

 • IJssculpturen t/m 30 personen is te boeken voor €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in zuid Nederland**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

**We berekenen extra reiskosten tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Additionele meerprijzen:

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
 4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
 5. De meeste (90%) ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten (10%). Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

Leuke ideeën naast ijssculpturen (extra)

OPTIE: Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz of MVO quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

Een quiz is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte . Eventuele ruimtekosten belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). 

OPTIE: ijsspelen en fun curling op een ijsbaan (als keuze programma en in de winter te boeken)

 • Ga met ons mee naar een partner ijsbaan zoals Vechtsebanen Utrecht, Sportiom Eindhoven en Den Bosch, Laco Geleen of Triavium Nijmegen en boek een compleet winter programma. Prijs ijsspelen of fun curling 1,5 uur op het ijs vaste prijs t/m 30 personen €1600
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon

IJsspelen en fun curling zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid van ijs (vrijwel alleen in de winterperiode). 

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activity *


  Date *


  Desired Start Time *


  Number of Participants *


  Desired Region *


  Your (program) Wishes *


  Company *


  Gender *


  Name *


  E-mail *


  Phone *


  How did you find us?