Ontdek het Strand

Bent u op zoek naar een gezellig personeelsuitje aan het strand waarbij u ondertussen kunt uitwaaien, samenwerken, lekker eten en drinken? Ontdek het Strand en boek een arrangement met bijvoorbeeld zwerfafval opruimen en leuke teambuilding activiteiten zoals Robinson Crusoe, Zandsculpturen, Beachvolleybal en Wateractiviteiten (zoals kano, raften). Uiteraard wordt de dag voorzien van (h)eerlijk eten en drinken.

 • Milieu vriendelijk: Start de dag met zwerfafval opruimen, er ligt op strand en/of de boulevard helaas genoeg zwerfafval. Deze zwerfafval actie kan gecombineerd worden met onze MVO teamchallenge. Een leuke combinatie waarbij teams uitgedaagd worden met vele opdrachten, puzzels en vragen.
 • Creatief in het zand: Als kind speelde u vroeger wellicht uren in het zand, met een emmer en schep creëerde u de mooiste zand kastelen. Weer even dat kind in jezelf herontdekken en de mooiste zandkastelen bouwen, maar dan in team verband? Dat kan met een leuke zandsculpturen workshop, vol met interactie en samenwerking!
 • Sportief op het strand: Als u zin hebt om juist sportief en actief bezig te zijn hebben wij Beachvolleybal in ons assortiment. Met de voeten in het zand gaan jullie de strijd met elkaar aan. Natuurlijk hoort daar eerst een warming-up bij, waarna jullie in teams de strijd aan gaan. Het leuke van beachvolleybal is dat je alle kanten op kunt duiken om de bal nog net van de grond te halen, zand happen dus… De beachvolleybalvelden kunnen wij ook in de avond tijdens de barbecue plaatsen. Deelnemers die zin hebben slaan nog even een balletje onder genot van de ondergaande zon.
 • Teambuilding in het zand: Een spel waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking van jullie wordt gevraagd is Expeditie Robinson. Wie kent het nou niet van televisie! Wij hebben een leuk recreatief programma voor jong en oud ontwikkeld met voor ieders wat wils. Robinson is één van onze toppers.

Verder kunnen wij bijvoorbeeld ook boeren beachgolf, powerkiten, duin droppings, blowkarten en surflessen aanbieden. Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Dit is maar een greep uit ons assortiment, wij hebben genoeg keuze voor iedereen die lekker wil uitwaaien op het strand! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Landelijk programma (ontdek het strand)

Wij komen in heel België en Nederland, van Texel tot Vlissingen en van Knokke tot De Panne. Naast de kustplaatsen, komen wij ook op diverse recreatie strandbaden. Houd rekening met parkeerkosten. Bij sommige recreatie strandbaden wordt extra entreekosten gevraagd (denk aan E3 strand Eersel, Strandbad Maarsseveense Plassen, Recreatieoord Veluwe Strandbad en dergelijke).

Voorbeeld dagdeel programma:

12.00 Welkom in het hotel of een bar / restaurant ergens aan het strand.
12.30 Starten met iets te drinken of een lunch.
13.30 Introductie van teambuilding activiteiten, zwerfafval opruim actie of andere activiteiten.
13.45 Start programma, eventueel wissel of keuze programma.
16.15 Leuke prijsuitreiking en borrelen.
17.30 Dineren of barbecue (eventueel beachvolleybalveld).

Voorbeeld dag programma:

08.30 a 09.00 Vertrek vanuit uw vestiging(en) naar het strand. Optioneel organiseren wij de reis per openbaar vervoer of per touringcar.
10.00 a 10.30 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.
10.45 uur Kick off, plenair. Eventueel woordje van directie / organisatie.
11.00 Start activiteiten deel 1.
13.00 (H)eerlijke lunch.
14.15 Start activiteiten deel 2.
16.15 Leuke prijsuitreiking en borrelen.
17.30 Dineren of barbecue (eventueel beachvolleybalveld).

Prijzen exclusief btw

Boek Ontdek het Strand vanaf:

Aantal pers.
Prijs
<30€900,-
30-150€30,- p.p.
150-500€27,50 p.p.
>500Op aanvraag
Meerprijs extra activiteit vanaf€20,- p.p.
Meerprijs entree recreatieplas (o.v.)Op aanvraag

Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma.

Overige informatie

 • Prijzen exclusief BTW, catering en reiskosten, vraag een offerte op.
 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €7, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €20, buffet of bbq €30. Sommige kustplaatsen zijn aanzienlijk duurder dan anderen.
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief touringcar, (feest/gala)avond, accommodatie en hostess is mogelijk.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?