Team Schilderen

(For English click here)

Bent u samen met uw team of organisatie op zoek naar een activiteit waar men creativiteit in kwijt kan? Doe dan een workshop team schilderen! Wij leveren alle tools, jullie de creativiteit en presentaties. Wedden dat het een gezellige workshop wordt!

De voorbereidingen

Samen stemmen wij een binnen-of buiten locatie af die vooraf zal worden ingericht. Duurzaam Bedrijfsuitje verstrekt de verschillende soorten doeken om op te schilderen, samen met de verf, kwasten en verbindingsmateriaal (desgewenst ook schorten). Eventueel verzorgen wij ook de nodige zeilen op tafels of voor op de vloer.


Introductie

Per tafel gaat een groepje van twee of drie personen aan de slag met hun art project. Eerst wordt er een 2D ontwerp gemaakt aan de hand van de beschikbare maatvoeringen van het doek. Misschien past een Statue of Liberty of een dier of een ander voorwerp. De creativiteit ligt geheel bij de deelnemers, maar uiteraard kan de begeleiding tips en tricks geven. Veelal wordt ook in samenspraak een leuk thema bedacht zoals winter, flora en fauna of in het kader van organisatie doelen.


Schilderen, pimpen en assembleren

Nadat het 2D ontwerp is goedgekeurd (we maken het natuurlijk niet te makkelijk…!) gaat het duo of trio aan de slag. Ieder pakt zijn/haar eigen doek. Houd op dat moment wel rekening met de andere doeken, want deze zullen later goed bij elkaar moeten aansluiten. Ieder persoon mag uiteraard zijn eigen schildertechniek toepassen. Hoe creatiever… hoe gekker en leuker het eindresultaat zal zijn! Nadat de kunstwerken klaar zijn, worden de schilderijen aan elkaar gekoppeld. Duurzaam Bedrijfsuitje zorgt voor assemblage materialen en de groepjes maken zelfs nog nadenken over hoe het kunstwerk gepimpt kan worden. Misschien staan we wel in de natuur en kunnen takjes en blaadjes een toevoeging worden?

 

Presentatie en prijsuitreiking

Tot slot volgt het klapstuk van deze leuke workshops. De teams mogen hun Art presenteren aan de andere teams. Hebben ze hun ontwerp gerealiseerd of is het ineens een piramide geworden? We zullen het horen en aanzien in de veelal leuke en hilarische presentaties! Onder toezicht van een ‘deskundige’ jury zal 1 team een prijs ontvangen. Criteria als samenwerking, originaliteit, realisatie en presentatie wordt uiteraard meegenomen. Wie worden de winnaars van Team Schilderen!?

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg en start workshop
 • Presentaties en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld 1 a 2 uur, mede afhankelijk van uw tijd en groepsgrootte.

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek de Team Schilderen workshop:

 • T/m 30 personen is te boeken voor €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in zuid Nederland**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen, schilderdoeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.  **We berekenen extra reiskosten tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Additionele meerprijzen:

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
 4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de vloer van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

Leuke ideeën naast deze schilder workshop (extra)

OPTIE: Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz of MVO quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

Een quiz is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte . Eventuele ruimtekosten belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). 

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activity *


  Date *


  Desired Start Time *


  Number of Participants *


  Desired Region *


  Your (program) Wishes *


  Company *


  Gender *


  Name *


  E-mail *


  Phone *


  How did you find us?