Teambuilding en Zwerfafval opruimen

Samen met uw collega’s gaat u in de natuur of in een stadsdeel zwerfafval opruimen. Dit kan op een strand of in een bos of park zijn, plekken waar de standaard reinigingsdiensten, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of gemeenten niet (meer of vaak) komen. Zwerfafval op land en in water zorgt voor ergernis, trekt ongedierte aan en het opruimen kost honderden miljoenen euro’s per jaar. Bovendien is zwerfvuil slecht voor mens, dier en natuur: het kan de bodem vervuilen, dieren eten het op of raken er in verstrikt, en zeedieren zoals mosselen en garnalen kunnen microplastics opslaan in hun weefsel waardoor het in de voedselketen terecht komt. Help Nederland met ons motto: “Voor hetzelfde gemak gooien wij het in de Zak“. De werkzaamheden en locatie worden uiteraard vooraf met u kortgesloten en u wordt professioneel bijgestaan door onze begeleiding. Bij zwerfafval moet u denken aan plastic zakjes, papier, flessen, blikjes, peuken en klein materiaal. Uiteraard zorgen wij voor de handschoenen en zakken en overige materialen. Na afloop zorgen wij dat de rommel wordt gestort.

Een duurzaam bedrijfsuitje in de natuur = een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Deze zwerfafval actie is nu ook in combinatie met onze iPad Teambuilding Challenge te boeken. Teams lopen met iPad en zakken van opdracht naar opdracht (teambuilding), onderweg ruimen zij zwerfafval op (maatschappelijk). De iPad leidt u en uw collega’s graag rond. De speciaal ontwikkelde APP daagt jullie uit om via allerlei vragen, foto opdrachten en puzzels de omgeving te verkennen. Bij deze vragen en opdrachten staat het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal, maar we zullen ook diverse Social Fun opdrachten toevoegen, en de puzzels dagen u mentaal uit! In teams strijden jullie tegen elkaar, het spel is realtime, dit betekent dat teams met elkaar kunnen chatten, cheaten en de live score kunnen zien. De strijd onderling is groot en zal alsmaar groter worden wanneer een ander team u interactief gaat dwarszitten of als een team op nr. 1 positie staat. Welk team weet het meest van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, vervult de meeste foto opdrachten en puzzels, haalt bovendien het meeste zwerfafval op en wint de prijs? Deze activiteit is bijzonder leuk voor jong en oud. Referenties o.a. National Geographic, Universiteit van Amsterdam, diverse gemeenten en Ministerie, USG, Ecorus en Cloetta.

Landelijk programma (zwerfafval teamchallenge)

Het programma begint (optioneel) op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie of thee en iets lekkers of een (h)eerlijke lunch. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid. Afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, worden meerdere teams gemaakt, taken verdeeld en is een wisselprogramma mogelijk. Indien u voor een heel dagprogramma kiest, combineren wij deze zwerfafval opruim actie bijvoorbeeld met een meeting, lezing, gezellige workshop of teambuilding. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Optie 1 dagdeel

13.00 Ontvangst / inloop met koffie of thee en iets lekkers, of wellicht een (h)eerlijke lunch
13.30 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Elk team wordt door ons voorzien van onze iPad 9,7″. Start team Challenge zwerfafval opruimen.
– Tussendoor op verzoek een pauze.
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Optie 2 hele dag

09.00 Ontvangst / inloop met koffie of thee en iets lekkers
10.00 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Start Teambuilding zwerfafval opruimen
12.30 (H)eerlijke lunch
14.00 Bos, strand of Duinen activiteit; fiets tour , teambuilding Robinson, workshop.
– Tussendoor op verzoek een pauze.
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijzen exclusief btw

Boek de Zwerfafval Teamchallenge vanaf:

Aantal pers.
Prijs
<30€975,-
30-500€32,50 p.p.
500-1000€30,- p.p.
>1000€27,50
Meerprijs extra activiteit vanaf€20,- p.p.

Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma.

Overige informatie

 • Catering prijzen vanaf: Ontvangst €5, Lunch €15, Buffet of BBQ €25
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €175 eenmalig.
 • Ontwikkelkosten van de speciale APP vervallen vanaf 75 personen, daaronder zijn de APP ontwikkel(route)kosten €175 eenmalig.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess. Meerprijs teambuilding of workshop extra bijvoorbeeld vanaf €20 p.p. mogelijk
 • Prijzen exclusief BTW en catering, vraag een offerte op.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?