Hulp bij een goed doel

Heeft u altijd al een specifiek goed doel willen ondersteunen als vrijwilliger en hulp willen bieden? Of wilt u graag in samenwerking met ons een speciaal project opstarten voor een goed doel, bijvoorbeeld in de openbare ruimte? Vertel het ons! Wij denken graag mee en helpen u graag in het verwezenlijken hiervan! Verder beschikken wij ook over een landelijk breed netwerk aan partners waar u met uw collega’s hulp kunnen bieden aan een goed doel. Denk hierbij aan sociale werkplaatsen waar fietsen, voedselpakketten, kledingpakketten of attributen verwerkt of gerepareerd moeten worden. Enerzijds zullen de medewerkers (met vaak een afstand tot de arbeidsmarkt) al blij zijn met uw komst en aandacht, anderzijds zal in een dagdeel mede door uw hulp in één keer veel werk verzet gaan worden. Denk dan niet alleen aan het product dat verwerkt moet worden, maar bijvoorbeeld ook die uitgebreide poetsbeurt in de werkplaats en/of kantine die er nooit van komt of een verf- of opknapklus die blijft liggen.

Ook in de openbare ruimte zijn diverse projecten op te pakken waar u hulp kunt bieden. De afgelopen jaren zijn vanuit de gemeenten diverse bezuinigingen getroffen voor het onderhoud en beheer van groene projecten, speeltuinen en andere openbare ruimte objecten. We kunnen met uw hulp de openbare ruimte opknappen en onderhouden en/of bijvoorbeeld het zwerfafval opruimen. Ook vervuiling zoals kauwgomresten en graffiti kunnen we aanpakken. De  werkzaamheden in de openbare ruimte verschillen per buurt, wijk en gemeenten. Vraag naar de mogelijkheden.

Verder zijn wij aan het onderzoeken of onze organisatie in samenwerking met u als opdrachtgever ook een eigen goed doel kunt opzetten en uitvoeren. Hierbij zullen wij ons uiteraard (moeten) verplichten aan de (wettelijke) eisen voor het oprichten van het goede doel. Voor meer informatie hierover, kunt u alvast op de websites kijken van: Kleine Goede Doelen en Toezichthouder Goede Doelen.

Landelijk programma (hulp bij een goed doel)

Het programma begint met koffie/thee en een lekkernij of eventueel een lunch. Vervolgens zult u kennis maken met onze begeleiding en de plaatselijke projectleider. Hierna zal de introductie plaats vinden en start het programma.

Optie 1

09.30 Inloop met koffie/thee en iets lekkers
10.00 Introductie door ons, uitleg programma en subgroepen maken. Start hulp bij het goede doel.
13.00 Afscheid nemen en optioneel naar een externe (h)eerlijke lunch

– Dit programma kan uiteraard ook in de middag plaatsvinden van circa 14.00 tot 17.00 uur

Optie 2

09.00 Inloop met koffie/thee en iets lekkers
09.30 Introductie door ons, uitleg programma en subgroepen maken
12.30 Afscheid nemen en naar een (h)eerlijke lunch
13.30 Afhankelijk van de regio in het centrum een MVO iPad teambuilding Challenge of in het naastliggend bos/natuurgebied een Levend Stratego of Robinson teambuilding
16.30 Prijsuitreiking, borrel en (h)eerlijk eten
Eindtijd in overleg

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Deze activiteit voor een vaste prijs t/m 30 personen €990
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €33 per persoon

Deze prijs is inclusief onze (pre)organisatie, afstemming programma, begeleiding en foto reportage. Tevens gaat €2,50 per persoon naar een nader te bepalen goed doel (of juist naar dit goed doel). Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat van bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.

Additionele prijzen (indicaties)

 • Soms wil (of kan) een goed doel een groot en uitdagend project oppakken, waarbij een (kleine) investering nodig is. Dit is altijd in overleg met u en dan kan dus een meerprijs gelden.
 • Onze reiskosten naar de locatie: Zuid Nederland €75, Randstad €225 en Noord-Nederland en België €325. Overige landen op aanvraag.
 • Ontvangst met drankje en iets lekkers vanaf €8 per persoon
 • (h)eerlijk lunch buffet vanaf €20 per persoon
 • (h)eerlijk diner buffet of bbq vanaf €30 per persoon
 • Borrel en drankjes tussendoor geheel op nacalculatie
 • Een dagprogramma met een extra teambuilding activiteit of inspirerende tocht in de regio (ochtend- en middagdeel) op aanvraag. Vanaf €25 per persoon al mogelijk.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?