Levend Stratego

(For English click here)

Je hebt misschien gehoord van stratego; twee legers vechten tegen elkaar en proberen de vlag van de tegengestelde teams te veroveren. We hebben een unieke draai aan dit spel gegeven en dit bordspel tot leven gebracht. Ervaar levend stratego in een park, bos of ander natuurgebied.

Teambuilding & Challenges (verdien je rangen!)
Voordat het spel begint, wordt uw groep verdeeld in een aantal kampen. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen er 2, 4, 6 of meer kampen zijn. Een team (kamp) kan bestaan ​​uit 10 tot 50 deelnemers.  Het programma begint met het ontwerpen en presenteren van een eigen teamvlag. Hierna beginnen de teamuitdagingen. De teams spelen een aantal teamspellen, zoals Mega Jenga (zelfvertrouwen en stressbestendigheid), tactisch touwtrekken (tactiek en balans), blindeman-spel (communiceren en leiderschap) en Napoleon Run (mentaliteit). Samenwerking en een goede strategie zijn cruciaal om deze spellen te winnen!

The battle (verover de vlag!)
Onze gidsen zullen de resultaten controleren. Het kamp dat de meeste punten scoorde in de teamuitdagingen krijgt een voorsprong in de strijd. Voor elk kamp wordt allereerst een locatie gekozen; dit is waar ze hun vlag zullen verbergen. De rangen zijn nu verdeeld. De volgende stap is het veroveren van de vlag van de rivaliserende kampen. Scouts zullen de gebieden moeten verkennen, een spion moet tactisch op de achtergrond blijven. De maarschalk is degene die de strategie bepaalt … Welke deelnemers gaan in de aanval? Wie blijft er achter? Welk team verovert als eerste de vlag van het rivaliserende kamp?

 

Landelijk programma (levend stratego)

Levend stratego kan in elk park, bosgebied, natuurgebied, duin, nationaal park etc. worden voorzien. Voor grotere groepen (100+) is het belangrijk dat we een grote open ruimte hebben voor de teambuilding spellen. De grootte van het terrein of terrein hangt dus af van de groepsgrootte; een open plek in het bos kan voldoende zijn. Sommige betaalde gebieden zijn ook ideaal, zoals een nationaal park, een natuurmonumentengebied of een recreatief strandzwembad. Deze locaties vragen vaak entreegelden. Ben je met een grote groep van zelfs meer dan 100 mensen (300 of 500+)? Dan kan de gemeente een evenementenvergunning aanvragen; wij helpen u hier graag mee!

Op de vooraf bepaalde locatie worden de teams gevormd, en de activiteiten zullen hier beginnen. Het programma wordt afgesloten met een prijs / prijsuitreiking. Uiteraard sluit u de dag desgewenst af met een borrel of een heerlijk diner.

Optie 1 (voorbeeld)

09.00 Welkom/receptie met koffie, thee en een hapje.
09.30 Groen vergaderen, of een workshop, bijvoorbeeld Klussen bij een Zorgboer
12.30 (H)eerlijke lunch.
14.00 Start Levend Stratego
16.30 / 17.00 Eind van programma, optioneel met een diner of borrel.

Optie 2 (voorbeeld)

13.30 Welkom/receptie met een drankje
14.00 Start Levend Stratego
16.30 a 17.00 Eind van programma, optioneel met een diner of borrel.

* We adviseren om Levend Stratego te boeken met een groep van minimaal 20 deelnemers. Voor kleinere groepen is het raadzaam om in plaats daarvan Expeditie Robinson te boeken.

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek Levend Stratego in een stadspark, bosgebied, privé terrein, recreatie terrein of strand voor €33 per persoon. Minimale omzet garantie €990.

Groepen vanaf 100 personen maatwerk programma en met 10% korting.

Boekt u vooraf een help een ander programma zoals klussen bij een zorgboer of zwerfaval opruimactie, en wilt u daarna deze teambuilding, dan krijgt u ook 10% korting op Levend Stratego.

 • Prijzen exclusief BTW, eventuele toeslag recreatie gebied, catering en reiskosten, vraag een offerte op.
 • Reiskosten vervallen vanaf 75 personen, daaronder variëren de reiskosten tussen de €75 en €275 eenmalig.
 • Vooraf een meeting, workshop of help een ander programma op aanvraag.
 • Catering (prijzen vanaf): Ontvangst €7, versnapering/drankje tussendoor €5, (h)eerlijke lunch €20, buffet of barbecue €25
 • Een programma van 2 activiteiten achter elkaar (ochtend- en middagdeel) tegen korting mogelijk.
 • Organisatie volledig dag arrangement inclusief (feest/gala)avond, accommodatie en hostess.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?