Plastic Afval Vissen

In Nederland alleen al belandt jaarlijks circa 50 miljoen kilo afval op straat, het strand of in de natuur. Al dit vuilnis kan met de wind of rivieren mee naar zee gevoerd worden. Het gaat om plastic flesjes en bakjes, maar ook om klein zwerfafval zoals ballonnen, sigarettenpeuken, snoeppapiertjes, doppen, rietjes en dergelijke. Deze plastics en ook onzichtbare stukjes (microplastics) samen noemen we ook wel plastic soep. Plastic hoort niet in onze zee en wateren thuis. Vogels, vissen, dolfijnen en zeehonden zien het aan voor voedsel en eten het op. Of ze raken erin verstrikt. En uiteindelijk consumeren wij als mens deze weer, althans als je van bijvoorbeeld vis en eend houdt.

Kies nu voor een duurzaam bedrijfsuitje door met ons plastic soep te gaan vissen. We kunnen plastic afval vissen in sloten, kanalen, vijvers, tochten, grachten, plassen, meren, op zee enzovoort. Afhankelijk van de gewenste regio, mogelijkheden en groepsgrootte gaan we langs de kant vissen of gaan wij op een boot(je) varen. Wij zorgen natuurlijk dat er niets ontbreekt aan materialen (netten, handschoenen en afvalzakken).

Een duurzaam bedrijfsuitje plastic afval vissen = een bijdrage aan de samenleving en natuur. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Tip: Dit uitje kan ook gecombineerd worden met onze iPad Teambuilding Challenge. Teams krijgen dan elk een iPad mee op pad of op de boot. Onderweg krijgt het team diverse vragen over de omgeving en MVO,  foto opdrachten en leuke, pittige puzzels (teambuilding). Tussendoor zullen teamleden plastic soep vissen (maatschappelijk). Het team die de meeste punten heeft verzameld op de iPad en het grootste volume plastic heeft gevist, krijgt een leuke prijs!

Landelijk programma (plastic afval vissen)

Het programma begint op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie/thee en iets lekkers of een (h)eerlijke lunch. Optioneel wordt dit op een boot verzorgd. Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid, waarna jullie plastic soep gaan vissen. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Bijvoorbeeld:

12.00 Ontvangst / inloop
12.30 Boerenlunch of een drankje met versnapering
13.30 Allen de boot op, instructies en wellicht teams maken (afhankelijk van groepsgrootte ). Plastic soep vissen. Tussendoor optioneel:
– additioneel MVO iPad challenge. Op de boot of langs de sloten/meer/plas diverse opdrachten
– additioneel tijdens de tour een gids mee die meer vertelt over de omgeving (sloot, stad, plas, meer, zee, ed)
– afvalzakken inleveren, wij storten deze voor jullie
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Deze activiteit voor een vaste prijs t/m 30 personen €990 (exclusief boot huur)
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €33 per persoon (exclusief boot huur)

De genoemde prijs is inclusief onze (pre)organisatie, afstemming dag programma, begeleiding, materialen, app challenge** en foto reportage. Na afloop voeren wij het afval ook voor u af.
Tevens gaat €2,50 per persoon naar een nader te bepalen goed doel. Inclusief een vanuit ons uniek duurzaam bedrijfsuitje certificaat. Dit certificaat van bijdragen aan het MVO-beleid of de ISO 14001/ 26000 normering van uw onderneming.

**Plastic soep vissen is met of zonder onze challenge (voor dezelfde prijs dus met onze unieke app voorzien van circa 40 MVO en fun opdrachten). Meestal starten wij bij een horeca en lopen we via de app naar de boot locatie toe, onderweg dan al zwerfafval opruimen en opdrachten met elkaar vervullen. Bij terugkomst aan de kade, lopen de teams retour naar de horeca (onderweg optioneel weer opdrachten vervullen via de app).

Additionele prijzen (indicaties)

 • De genoemde prijs is exclusief boot huur, prijs verschilt per stad / water, op aanvraag (vanaf €15 p.p.).
 • Bij deze teambuilding activiteit ontvangt u van ons de maatwerk app met route (naar de boot) en circa 40 MVO en fun opdrachten (wilt u geen challenge dan is dat ook mogelijk). Tevens mag u kosteloos 5 gepersonaliseerde meerkeuzevragen sturen, die wij verwerken in de app. De app wordt gedownload op uw eigen smartphone. Vindt u het prettiger om op onze iPad 9,7″ (groter scherm met datakaart) de route en team challenge te spelen, huur dan bij ons iPads voor €75 per stuk (per team).
 • Onze reiskosten naar de locatie: Zuid Nederland €75, Randstad €225 en Noord-Nederland en België €325.
 • Ontvangst met drankje en iets lekkers vanaf €8 per persoon
 • (h)eerlijk lunch buffet vanaf €20 per persoon
 • (h)eerlijk diner buffet of bbq vanaf €30 per persoon
 • Borrel en drankjes tussendoor geheel op nacalculatie
 • Een dagprogramma met een extra teambuilding activiteit, workshop of inspirerende tocht in de regio (ochtend- en middagdeel) op aanvraag. Vanaf €25 per persoon al mogelijk.
 • Vooraf (of achteraf) een ruimte met beamer en scherm en/of geluid, op aanvraag.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?