Winter Team Games

Duurzaam Bedrijfsuitje op het ijs of in de sneeuw…hoezo duurzaam? Het energieverbruik van deze vele banen is namelijk helaas nog niet zo goed. Gelukkig zijn er sinds circa 2016 steeds meer banen bewust dat zij energiezuiniger moeten omgaan met hun locatie. Zo worden led verlichtingen aangebracht, wordt het ijs dunner gemaakt (minder energiekosten) en worden zonnepanelen geplaatst. De Winter Team Games van duurzaam uitje worden uitgevoerd op al deze ijsbanen en indoor (echte) sneeuwbanen.

De Winter Team Games zijn populaire spellen onder de deelnemers, waarin fun en competitie centraal staan. Ga samen met jouw collega’s bijvoorbeeld de team sneeuwspelen aan. In verschillende hilarische spellen en rondes zullen teams tegen teams de sneeuwbaan afgaan, zoals met een slee, frisbee of mega tube! Op de diverse ijsbanen gaan wij  Curling of ijsspelen verzorgen. Ook hier staat plezier en een gezonde competitie centraal. Nu dat we toch in een ijshal of sneeuwbaan staan, ga dan eventueel nog  ijshockeyen, vrij schaatsen of skiën of snowboarden (al dan niet met les). Wij huren de ijshal of sneeuwbaan voor u af, verzorgen de catering en met onze begeleiding verzorgen wij de leuke teamspellen. Na afloop gaan we in de après ski bar door met een borrel, diner en/of feestje!

Landelijk programma (winter team games)

Wij komen landelijk op verschillende ijsbanen en sneeuwbanen. Van ijsbaan Deventer tot Geleen en Eindhoven tot Amsterdam. En van Montana Snowcenter tot SnowWorld. Elke ijsbaan of sneeuwbaan heeft specifieke mogelijkheden betreft de tijden en wij stemmen graag samen met u af hoe het programma er uit komt te zien.

Een voorbeeld van het programma zou kunnen zijn:

 • Ontvangst bij de ijsbaan of sneeuwbaan met optioneel koffie, thee en een warme appelflap of een lekkere lunch
 • Circa 20 a 15 minuten vooraf welkom door ons
 • Uitleg activiteiten zoals Curling, vrij schaatsen of skiën met een leraar, en/of onze team ijsspelen of sneeuwspelen.
 • Het ijs / de sneeuwbaan op: start team activiteiten met onze begeleiding
 • Na 1 a 2 uur (de voeten worden koud!) eraf en leuke prijsuitreiking door ons
 • Optioneel erna: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue
 • Uitbreiding: leuke MVO quiz, VR game, workshop IJssculpturen

Prijzen exclusief 9% btw

De prijs voor Winter team games op een ijsbaan of sneeuwbaan zijn vanaf €35,00 per persoon te boeken. Op diverse locaties is dat dan inclusief entreekosten, baanhuur en onze materialen en begeleiding. Vraag echter te allen tijde naar de voorwaarden, sommige ijsbanen of sneeuwbanen zijn ook pas vanaf 25 a 30 personen te boeken, anderen vanaf 10 a 15 personen.

Indien u nog wilt vrij schaatsen of skiën/snowboarden komt daar nog materiaal huur bij. Plus eventueel les kosten.

De prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheid tot baanhuur. IJsbanen zijn overwegend te boeken van oktober tot maart. Sneeuwbanen (en sommige ijsbanen) zijn meestal het hele jaar open.

Nadat de groep 1 a 2 uur in de kou heeft gestaan / bezig is geweest, gaan we opwarmen in de après ski bar. Wij kunnen desgewenst een personeelsfeest hier organiseren. De Winter Team Games zijn ook goed te combineren met een Virtual Reality game, IJssculpturen workshop of MVO quiz. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden. Bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?